Giga sport zapira v Sloveniji

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Zanimivo kako sem se giga sporta dolgo casa izogibal vse dotlej, ko sem spoznal kaksno ponudbo ima v tujini (avstrija, nemcija..) pri nas so prodajali neko tretjerazredno kitajsko robo. Najbrz ostanke. Nobene skode ne bo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Točno to, neko hudo ceneno robo so prodajali, imeli so tudi znamke, seveda po divjih cenah.

Lani sem bil divji, za običajno gorsko kolo nisem dobil šlauha... moral v Hervis.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.801
278
83
Največja slovenska vas
Ja, to je Kastner & Öhler. Sj prou, da se zapira. Še pol ostalih trgovin bi se moralo. Sploh takih, ki preprodajajo poceni kupljeno kitajsko klump robo predrago.

P.S.: Na Češkoslovaškem so tudi že zaprli poslovalnice.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.427
5.005
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Točno to, neko hudo ceneno robo so prodajali, imeli so tudi znamke, seveda po divjih cenah.

Lani sem bil divji, za običajno gorsko kolo nisem dobil šlauha... moral v Hervis.

Že par let nisem notri več zavil, ker je res da so imeli cel kup slabe robe, na polno natlačene,
kar je bilo pa boljšega pa drago... pa malo izbire...

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.134
99
48
Kastner & Öhler
Ko že rečeno, očitni se ni iztekla logika, da bodo v SLO prodali robo, ki se je predtem 10+ let valjala po avstrijskih štacunah.
Ni škode, podoben poden kot Sport2000.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tu pa tam kaj v Hervisu kupim, pa se mi zdi, da bi bila tam boljša roba, sploh pri teniskah.

Sport2000 pa je ološ od ološa, vendar pa dobiš res za smešne pare določene artikle.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Sportdirekt je tudi en lidl med trgovinami ampak na trenutke se najde fajn roba notri. Recimo kaksne prehodne jakne Karrimor po smesnih cenah za otroke, ki itak prerastejo v enem letu. Pa trenirke za na kolo, sraufat avto in laufat, ce nisi seveda ljubljancan in se moras po mostecu kazati.
evil.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ja, to je Kastner & Öhler. Sj prou, da se zapira. Še pol ostalih trgovin bi se moralo. Sploh takih, ki preprodajajo poceni kupljeno kitajsko klump robo predrago.

Na Češkoslovaškem so tudi zaprli? Kaj pa v Jugoslaviji?
sprasujem se.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.427
5.005
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:

sprasujem se.gif

Jugoslavija takrat še ni bila tolk proeuropsko odprta....

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Vso tekaško opravo sem nabavil tam dokaj ugodno, vključno s supergami (hebat ga, niso letošnji model). Se ne razkazujem po Mostecu, bolj po občini...
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.309
7.054
113
Upam na kakšne solidne razprodaje, se bi znalo robe za nekaj let vnaprej tako dobit
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:

sprasujem se.gif

Saj enega, ki je čestital Slovenijo za zmago v nogometu nad Sovjetsko zvezo (kvalifikacije pred leti) so včeraj tudi pravnomočno obsodili
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.083
11.187
113
baje se poslavlja tudi OBI..kar me ne čudi, čudi me to, da je vsaj na štajerskem tolk trgovin pa vse nekako živijo.No očitno ne.

I

Izbrisan uporabnik #488

Obi je bil najdražji, tam nisem nič kupoval, vse bauhaus ali baumax.

Se ne čudim.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Se strinjam za Giga sport, drago pa nikakva izbira - vsaj kvalitetnih stvari. Hervis je zelo blizu temu, nategovanje s cenami drugorazredne robe. Hvalabogu smo dobili Sportdirect v SLO, da se ni treba vozit več v A. Sportdirect vsaj proda robo po ceni, kot ji pripada, če stanejo teniske 20€ vsaj veš zakaj stanejo toliko, ne pa v Hervisu, ko daš 60€, pa ti po pol leta ni jasno zakaj.