Ima Logatec Michelinovo restavracijo?No dobro v Zgornji Kungoti mogoče... ne pa v Logatcu, pet minut od avtoceste.
Ima Logatec Michelinovo restavracijo?No dobro v Zgornji Kungoti mogoče... ne pa v Logatcu, pet minut od avtoceste.
Vsebino sponzorira: Tivoli d.o.o.
, tale pa je optimist. V bistvu prodaja parcelo za 300 jurjev.Ce se tole proda po tej ceni, potem se ni recesije.
+ 40k eur za nacrt rusenja in rusenje hise in odvoz, 10k eur za dokumentacijo da prides do PZI in GD, 10k komunalni prispevek, potem pa se 300-350k eur za hiso da jo postavis., tale pa je optimist. V bistvu prodaja parcelo za 300 jurjev.
rušenje je par k€ in ne 40. 18tonc, tole reši v pol šihta, pa par fur na deponijo, game over. Ni to stvar enega meseca.+ 40k eur za nacrt rusenja in rusenje hise in odvoz, 10k eur za dokumentacijo da prides do PZI in GD, 10k komunalni prispevek, potem pa se 300-350k eur za hiso da jo postavis.
Vse v zgornjem prispevku od Generika je bolj kot ne faljeno.rušenje je par k€ in ne 40. 18tonc, tole reši v pol šihta, pa par fur na deponijo, game over. Ni to stvar enega meseca.
No, to so le Domžale v bistvu niso, to je 2-3 km iz Domžal, zato pa je cena tako ugodna.Ce se tole proda po tej ceni, potem se ni recesije.
Aja? Morda rušenje, to sem res na pamet pisal. Ostalo je pa odvisno kaj delaš pa kje delaš. Sem pa vzel grobe cifre iz realnega primera.Vse v zgornjem prispevku od Generika je bolj kot ne faljeno.
ne verjamem, razen če kdo fejst lupi.Malo si pretiraval. Tudi rusenje je malo mec kot zgolj par jurjev, rabis pa se rusitveni nacrt. Rusitveni nacrt pa rabis, sa lahko uveljavljas ze placan komunalc na obstojeco hiso. Torej komunalc bo samo na bivalno kvadraturo visjo od 139m2. Ce delas 250m2, je 10k€ lahko kje celo podcenjeno, ampak povecini pa ne bo 10k€ za doplačati. Komi kaj pri danasnjih kočah...
Rušitev sama in nacrt je sigurno 5mestna cifra, tudi brez nevarnih odpadkov, ampak to je se vedno 4x manj od Generikove ocene.
Nadomestna gradnja je še vedno mogoča v kolikor je objekt po namembnosti in velikosti enak kot prejšnji.Mene je v 2013 prislo vec kot 5k€ vse skupaj. Rusitveni nacrt sam je bil jurja. V sklopu GD seveda, da sem lahko uveljavljala komunalca. Po projektu pa preko 10k€. Glede na cene danes bi verjetno bila 5mestna cifra. Bliznjic amo ubrali kolikor smo lahko ampak kar je bilo treba tocno tako pa tako, je bilo pa tocno tako pa tako. Komunalec je bil ze takrat pri nas skoraj 20k€, pa sploh kanalizacije nimamo. Se mi je zelo slo, da mi ne bi nasli necesa, za kar bi ga potem ne upostevali. Tako da sem doplacala potem 3k€ ali neki tacga...
MrDaco
Nadomestne gradnje ze ohoho let ni vec. Ne obstaja. Vsaka bajta se postavlja po enakih pravilih, kot če prej nič ni bilo tam. Odmiki, velikost ipd itn