Kok velko pa je bilo?
Meni v centru tale zgleda kul. Top lokacija,še ena soba več, dokaj sodobna razporeditev,.. Ne vem pa koliko so še kaj pripravjeni spustiti.Prodaja, Stanovanje, 3-sobno: LJUBLJANA CENTER, PRAŽAKOVA, BALKON, DVIGALO, 86.1 m2 - Nepremicnine.net
86,1 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1976, adaptirano l. 2013, 7/9 nad., prodamo. Cena: 360.000,00 EURwww.nepremicnine.net
Res je ja, sploh za ceno...kolega v mb gor zrasel v 4. stoku brez dvigala, boga ata pa mama
Ga razumem, ker tega pravila sem se držal v fletu tudi sam. Zdej pa...., športnik po naravi in lepa rit.kolega živi v 4 nadstropju brez dvigala in pravi da gre dol nazaj v avto samo če spodaj pozabi pivo ali otroka
Če maš lepo rit, pa si vabljen na Altermeet, tam se menda zbirajo taki, ki so jim všeč moške riti.Ga razumem, ker tega pravila sem se držal v fletu tudi sam. Zdej pa...., športnik po naravi in lepa rit.
Ti posluš, moja rit je sam moja. Vlakca se naj gre kdor če, mene ne bo tam! Hvala bogu sem prov vezan. Te gusnobe mam že na šihti dost, ni treba še tle tega.Če maš lepo rit, pa si vabljen na Altermeet, tam se menda zbirajo taki, ki so jim všeč moške riti.
Vasi nastavili, nasi koristijo, vasi se pizdijo in se vozijo z mopedom.Vaši v akciji
Za garsonjero 63 evrov na mesec: Eva Irgl najema službeno stanovanje že od leta 2007, Branko Simonovič plačuje najmanj
Uradni odgovor se glasi: 16 poslancev ter 8 ministrov, državnih sekretarjev in vodij vladnih uradov najema državna stanovanja. Koliko znašajo najemnine?www.vecer.com