gentlemenstvo

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Je pa žal takih modelčkov zelo malo, med mlajšimi sploh dvomim, da se še najde kakšen.

Te moram razveseliti, da so tudi mlajši lepo vzgojeni
cheer.gif

En moj kolega je že en izmed takih. Res pohvalno.

Mislim pa, da je večini nerodno, če pohvališ take geste. Se pa trudim, da jo vedno
wink-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Je pa žal takih modelčkov zelo malo, med mlajšimi sploh dvomim, da se še najde kakšen.

Te moram razveseliti, da so tudi mlajši lepo vzgojeni
cheer.gif

En moj kolega je že en izmed takih. Res pohvalno.

Mislim pa, da je večini nerodno, če pohvališ take geste. Se pa trudim, da jo vedno
wink-1.gif
Ah dej no, to te hoče v postlo spravt.
grin1.gif

Joke ...

Jst pa zlo poredko pohvalim take stvari, da človk ne dobi vtisa, da ga opazujem ali analiziram, ker vem kok gre men to na živce. Se pa nasmehnem ali kaj tazga, glih tok, da ve da trud ni neopažen.
smile-1.gif

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Pa kaj vi z neandertalci hodite ven?
Odpreti vrata, pridržati vrata in take malenkosti je ja samoumevno. Nevem zakaj bi sploh izpostavljali te stvari.
Tisto, k je Grisbi pisala, da tip hodi na levi, da gre v lokal prvi iz lokala zadnji, je pa za moje pojme brezveze. Kr ena brezpredmetna pravila. Hodiva tako, kot nama paše. Včasih na levi, včasih na desni. V lokal tud nevem kako stopim, pazim pa da se ona ne ukvarja z vrati. Pa tudi če se... jaka stvar. Se mi zdi bolj pomebno, če si ji naklonjen, prijazen, ustrežljiv in če ona vrača. Obojestranski bonton, s tem da moški mal prevladuje v naklonjenosti.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
veš, tele naše koke imajo opravka s samimi metrosexualci. Mi, ki obvladamo bonton, se nam to zdi samoumevno, maš pa modele, ki jim pridržanje vrat pomeni vrhunsko preobremenitev dneva in pol morajo za dve uri v fitnes, da mišice, ki so jih nekontrolirano uporabili, spet spravijo v red.
Tale kapitalizem in american way of life je zjebal čist vse...
crazy1.gif