gentlemenstvo

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Mislim, da je pridržanje vrat stvar splošne olike, ne pa gentlemanstva. Ne vem, zakaj se mora to tako poudarjat, saj tudi jaz pridržim komu vrata ali pa meni celo kakšna ženska
shocked-1.gif
. Ne morš verjet.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tehnično jo je zajebal (pa potem se sebe mal)
bonk.gif
ampak okej

men je ena enrkat na enmu colnu, (v gumenjaku itak nimas kam spizdit ravno) 4 smo bili gor, stopla nekak pred mene, tako da sem imel oke direkt v višini njene lule in potem si je kopalke lepo popravla ker so silile v špranjico. njen tip je sedel na drugi strani tako da v rit gledal
smile-1.gif
)))))))

(ja, vzorno je mela pobrito).

a naj stran gledam? ni šans
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
pol dneva ???? uno mi je vzel glih 5 minut cajta, zdej si pa čist mim pihnu, čist razočarana nad tvojo definicijo...jao modeli, k bi vi vedl kwa jaz vse delam, phe, recimo zdele likam pa tipkam
cool-1.gif

majč

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
maja, tebe bi mogli na trebuh vrzt, za roke primit, pa na polno od zadi, da bi si zapomnela
wink-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
gentlmenstvo danes je če on pusti njej da plača pijačo..
wink-1.gif

resno, danes ženske ne pričakujemo jahačev na konjih (no, vsaj ne konjev
evil.gif

BikZaRazplod

Zelenc'
24. dec 2007
22
0
1
Pohorje
Da si malo gentlemana ni obenem še vedno dec, je OK, vendar je potrebno biti strahovito pazljiv, da ne gre do te mere, da si sluzavec ali mevža.

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
hehe poznam enga k je enkrat eno punco nalomu v enem klubu!

No reku je da on ma ženske čist za enakopravne na vseh področjih, no in zato če mu kera zasika jo kr na kepo useka!

Je pa res da mu je bla neki dolžna...

jst sm sam gledu nč jasn, itak modelu nč nebi mogu, pa tut nism hotu :p

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Priznam, da je čedalje manj moških, ki bi vedli kaj je to gentelmanstvo
confused-1.gif

In sem vedno znova šokirana, ko mi moj spremljevalec odpre vrata, mi jih pridrži, me spusti naprej
shocked-1.gif

Uau!

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
In sem vedno znova šokirana, ko mi moj spremljevalec odpre vrata, mi jih pridrži, me spusti naprej
shocked-1.gif
Se strinjam ... Kakšna taka gesta nikoli ne gre mimo neopaženo, tudi če ženska nič ne reče ... Tud sama vsakič pomislim: "Vau, ta pa zna z ženskami."
cheer.gif

Je pa žal takih modelčkov zelo malo, med mlajšimi sploh dvomim, da se še najde kakšen.