gentlemenstvo

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
LOL majč nima lajfa...

drugace pa sem se danes trudil bit gentlmen pa mi ni ratalo. nisem jaz za to sranje.

Povej to štorijo
grin1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ja glej, ce ne gre ne gre, ni nobene znanost..eni pac nikol ne bojo znal vozit avto, drugi pa ne morjo bit gentlmani.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Nisem gentleman; sej skoz pravijo, da hočejo biti enakopravne.

Torej ne vem, zakaj bi babam izkazoval posebno pozornost, naj bodo enakopravne.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tisto kar si pol dneva pošiljala ne vem komu, zahteva kup brezveznega cajta...kar pomeni... da ce si mela cajt (oziroma voljo) tisto skup zlagat zato, da si na alter limala, pol ves kje si... sklepam pac
smile-1.gif
))

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
odvisno s kakimi ženskami imaš opravka.

enonočne dejansko bolj padajo na "mačizem" in primatsko obnašanje...

tiste, bolj uglajene pa gentlemanstvo cenijo!

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Držim se gantelmenstva. Mislim pa da dosti fantov misli, da je to le odpiranje vrat in lepa beseda. Gantelman nikoli tudi ne gleda punce v dekolte in v joške, kadar se pogovarja z njo. Lahko pogledaš kadar te ne vidi, samo kadar se pogovarjata pa ne. Pomagaš ji nesti stvari, ko gresta v avto, najprej njej odpreš vrata, če se preoblači, gledaš stran, ker te ziher gleda. Če te ne pa malo poglej. Upam, da razumete, da je pri tvoji punci to malo drugače, drugače se pa tega kar držim.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
hm, v bistvu mi je prav vsec da nisem, kolk tega bi zamudil.,ni ga lepsega ko se ti sodelavka preoblaci na zadnjih sedezih... mmm.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
nop..ce ji kaj ne pase se lahk gre preoblačit 2 km stran
wink-1.gif

pa tukaj ne gre za boljenje in slinjenje..

pac gledas ker imas oke
evil.gif
sicer pa ce zenska s svojim izgledom nima tezav, ni to noben kompleks..

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Se strinjam. Če nisi v vezi z neko punco se pač kavalirsko pogleda stran, tudi če reče da je ne moti.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Se strinjam. Če nisi v vezi z neko punco se pač kavalirsko pogleda stran, tudi če reče da je ne moti.

Veš kaj...če sem v vezi, pa ne mislim stran gledat, ko se bo moja ženska preoblačila. Če sem z njo v vezi, verjetno z veseljem pogledam njeno telo..., če se ravno razgali meter stran od mene.

Če jo moti, oz. če te ne bi rada s slačenjem zrajcala...se bo itak šla v kopalnico preobleč.
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
No, če pa nisi v vezi..., pa se preoblači 1 meter od tebe, na tvojem vidnem polju..., bom vzel to kot znak.

Kolega je bil zmenjen z eno, da grejo ven. Mal sta ga prej srala sem pa ke... mu reče, da če gre do njega, k je sama, pa še preoblečt se mora... Prideta do nje. On sedi na fotelju..., ona stopi pred njega in se pred njim sleče in tam stoji v tangicah (HALO!
hysterical-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ja logično da je to znak. sej k smo mi 1x delal v narodni galeriji, je bilo nekje 10hostes in potem se grejo skor direkt pred nami preoblačit. ok recimo da nismo čisto takoj pogruntali da se preoblačijo ( ker so se prej drugje), ampak ena je potem dovolj naglas rekla, fantje ne gledat ker se preoblačimo ( zravn se je pa skor hihitala)
hysterical-1.gif

pa je šlo za take ženske, katere bi nekateri takoj označili kot finese, v resnici so ble pa prov ql punce.
zmaga.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

podpiram gentelmenstvo in se mi prav fino zdi, če mi kdo pridrži vrata npr. Sosed v bajti (starejši gospod) je izvrsten primer gentelmena-vedno pridrži vrata od lifta ali vrat, pozdravi itd. Je pa res, da je pri mladih tega vse manj, pa tudi olike nasploh.