pa kaj sem jaz napisal? paralelno vesolje, jeb.oteOptimizem forever!
Ker ni nikakršnih akcij nikjer, ostaneš pri svojem, če pa se res mogoče, nekoč, nekdaj kaj spremeni navzdol pa greš tja kjer so cenejši - saj nisi nič vezan.
To si napisal!1 teden pred iztekom poglej kako bo situacija...danes se očitno spreminja iz ure v uro...
1 teden pred iztekom si lahko prst osliniš in v rit porineš, ker prenos ne bo pravočasno urejen . Mislim da moraš nekje do petega v mesecu prenesti, da je prenos izveden z naslednjim mesecom. Moram točno preverit ta rok.1 teden pred iztekom poglej kako bo situacija...danes se očitno spreminja iz ure v uro...
V teh 18% še ni zajet znižan DDV in druge dajatve. Po mojih kalkulacijah, se mi bo račun zvišal za okoli 4%Tole sopri Gen-I zapisali 26.8 (odsek skopiran):
S cenami 0,08690 €/kWh za VT, 0,05990 €/kWh za MT in 0,08190 €/kWh za ET (cene brez DDV) oz. 0,10602 €/kWh za VT, 0,07308 €/kWh za MT
in 0,09992 €/kWh za ET (cene z DDV) bo račun povprečnega gospodinjskega odjemalca od avgusta naprej višji za
približno 18 odstotkov. Kljub prilagoditvi novonastalim razmeram na mednarodnih veleprodajnih trgih GEN-I v
skrbi za svoje odjemalce še vedno ostaja najugodnejši dobavitelj električne energije na slovenskem trgu.
Brez višanja cen do konca 2022
Link je pa tukaj:
Medijsko središče - GEN-I
Z vsebinami, objavljenimi v medijskem središču, želimo prispevati k ažurnemu obveščanju javnosti o skupnih priložnostih za grajenje zelene prihodnosti.gen-i.si
...kaj pa bi bilo, da GEN-I vzamejo energijo iz jedrske...Vsi, razen Gen-I bodo morali že ta mesec krepko znižati.
Vsi razen Gen-i so objavili nove cenike 1.9., oni pa so "povišali/znižali" sredi avgusta in obljubili to malo pod kapico znižano ceno do konca leta.Vsi, razen Gen-I bodo morali že ta mesec krepko znižati.
...mi lahko pripopaš verodostojen link, kjer je to dejansko razvidno...... ki znaša 3% njihovega prometa Kaj pa, če drugim vzamejo energijo iz hidroelektrarn, ki je še 10x cenejša od jedrske?
Sem ti že pred časom v drugi temi vse matematično dokazal, pa očitno nisi razumel....mi lahko pripopaš verodostojen link, kjer je to dejansko razvidno...
Hvala.