Sončna elektrarna in net-metering...Lani 80, , letos 100, sedaj 50, jeseni 150. Spomnite se te objave jeseni.
Mocno upam da se motim.
Sončna elektrarna in net-metering...Lani 80, , letos 100, sedaj 50, jeseni 150. Spomnite se te objave jeseni.
Mocno upam da se motim.
Ja, pa predcasno streho menjat, pa zahteve elektro ustreci(prestavitev stevca) , pa je elektrarna namesto 10 jurjev, 20 jurjev.Sončna elektrarna in net-metering...
Sedaj, zaradi energetske krize naj bi bila tudi trošarina na minimumu, ampak ker še nisem dobil položnice, ne vem, kakšen je ta minimum. Torej, namesto 0,00305€/kWh je očitno cena 0.001525€/kWh. Omrežnina pa brez.Taka kot pri petrolu, elektro energiji......
Trosarina gre itak drzavi.
Zanimivo da; mas druagcno kot jaz pri petrolu, energiji plus
0.001525
Ker imas tocno 2x visjo, kje je fora?
So jo dal na polovico
Ja, pa se obracunske moci ne plačas.Sedaj, zaradi energetske krize naj bi bila tudi trošarina na minimumu, ampak ker še nisem dobil položnice, ne vem, kakšen je ta minimum. Torej, namesto 0,00305€/kWh je očitno cena 0.001525€/kWh. Omrežnina pa brez.
Gen-i
Jan: 624 + 651 kWh = 154,62 €
Feb: 446 + 419 kWh = 52,19 €
ne skrbi , te bodo pokasirali.Zanimivo, da nekateri že imate račune nekateri ga pa še nimamo
Saj nafta tudi ni draga, ko odšteješ vse kar na končno ceno obesijoToliko o temu, da je elektrika draga...
Ja, saj to že vemo, sami energenti niso dragi, so pa zato "dodatki" (omrežnina, odjemna moč, davek) toliko višji.Toliko o temu, da je elektrika draga...
No saj to je za pričakovati da sedaj več ne bo ali pa bodo vedno slabše tarife? Jaz sem bil sploh presenečen da sem se lahko s 1.1. priključil k Genu (TČ paket), da niso enostavno rekli že takrat da na novo ni več mogoče iti k njim po trenutno tej odlični tarifi. Prav tako me čudi da Gen-i ne podraži te TČ tarife.Trenutne akcije zaenkrat ostajajo, tisti, ki se priklapljajo z današnjim dnem pa... ubi bože...