Ne vem sicer, kako velika firma je oz. koliko elektrike porabite na leto, ampak če je količkaj velika, malo pokliči naokoli, pa naj ti naredijo ponudbe. Zna biti lepo cenej od javno objavljenih cenikov.ksz
Zanimivo, kako lahko številke na prvi pogled varajo. Gledam elektriko za firmo in sicer Petrol vs ECE (Elektro Celje).
Akcijske cene za dobo 1 leta:
Petrol: 0,06399 (VT) ter 0,05074 (MT)
ECE: 0,06389 (VT) ter 0,04562 (MT)
Cena za VT je pri obeh praktično enaka, cena za MT pa je pri ECE za kar dobrih 10% nižja. AMPAK! Pri ECE mesečno zaračunavajo PKO (Pavšal za končne odjemalce) v višini 4,99€. Glede na to, da so omrežnine, prispevki in trošarine fiksni ter sama poraba tako predstavlja le del celotnega stroška za elektriko, je v mojem primeru ECE v končni fazi dražji (izračun za 4 mesece). Vse navedene cene so brez DDV.
Poglej priponko 42949
Poglej priponko 42950
Od lastnikov SE, ki imajo viške. Prav tako ima GEN že kar nekaj svojih velikih SE."fun fact", da ima geni poslovno stavbo 50m stran od NEK, mogoče se bo tudi nek preimenovala v SEK - sončna elektrarna krsko
tudi men je tole s soncem karifari. Od kje pa dovaljajo vso to sončno elektriko?
KSZ:
a še kdo nima opcije za oddat stanje števca na moj.gen-i?
Jaz sem na MOLu točke zbiral, sem vsaj Nutello dobil zastonj vsakih 5000km. Ampak tudi oni sedaj spreminjajo sistem točk.Ne me je..bat.
Zakaj pa naj jih potem sedaj jaz zbiram?
Prav bomo pa še tankali drugje..
Pa sem ravno hotel porabiti točke ker je pet mesecev mimo sedaj pa to.....Petrol je ukinil koriščenje točk za popust na elektriko
Zanima me kje dobiti zdaj najboljše pogoje za elektriko ?
Je ponudba Akcija ECE TOP 21 NOVI/ECE TOP 21 NOVI E VT 0,05999 MT 0,04299 ( brez ddv ) najboljša ali je še kje ceneje ?
Vezava 12 mes ni problem
Kje je to objavljeno? Koriščenje točk za znižanje elektrike ni vedno na voljo. Če trenutno ni, še ne pomeni, da je ukinjeno. Obvestila, da bi bilo ukinjeno pa nikjer ne najdem.Petrol je ukinil koriščenje točk za popust na elektriko