Citat:
Uporabnik tomi pravi:
verjetno je pa treba pri ponudniku od katerega odhajaš, preden greš poravnat poračun?ker plačujemo pavšal skozi celo leto
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
verjetno je pa treba pri ponudniku od katerega odhajaš, preden greš poravnat poračun?ker plačujemo pavšal skozi celo leto
x2Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Najlepše pri GEN-i je meni to, da če se ti da, jim javljaš 1. v mesecu stanje na števcu in ti obračunajo točno, brez preplačevanja ali nepotrebnih prenizkih računov z letnimi poračuni. Če se ti pa ne da, pa pavšal in poračun enkrat letno.
Mislim da neCitat:
Uporabnik KURKOFF pravi:
Po hitrem pregledu cen opažam, da je Gen-i rahlo cenejši od petrola in me zanima ce imajo se vedno "akcijo", da je prva poloznica 1€ oz. kaj podobnega?
Citat:
Uporabnik sad pravi:
x2Citat:
Najlepše pri GEN-i je meni to, da če se ti da, jim javljaš 1. v mesecu stanje na števcu in ti obračunajo točno, brez preplačevanja ali nepotrebnih prenizkih računov z letnimi poračuni. Če se ti pa ne da, pa pavšal in poračun enkrat letno.
Pa imajo fajn narejeno za vse: ali prek neta rukneš noter ali pa pokličeš na 080 (to moja mati dela). Res poskrbijo za uporabnika.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Accord pravi:
Moje izkušnje so zelo pozitivne - k njim sem prestopil pred 3 meseci. Odnos je bil več kot odličen (v bistvu sem jih poklical samo enkrat - prijaznost, strokovnost in hitrost so mi bile všeč), možnost vnosa porabe preko neta (mislim da gre tudi preko SMS-a).
Saj pri Elktru tudi lahko oddaš preko spleta: https://ec-eracun.informatika.si/eRacun/faces/prijava/logon.jsp
Ðanija vprašaj.Citat:
Uporabnik sbor pravi:
Se splača potem petrolu zavezati se za 2 leti - po pričakovanjih naj bi šla itak cena samo še gor - ali pač ne?
Citat:
Uporabnik sbor pravi:
Se splača potem petrolu zavezati se za 2 leti - po pričakovanjih naj bi šla itak cena samo še gor - ali pač ne?
Citat:
Uporabnik sad pravi:
x2
Pa imajo fajn narejeno za vse: ali prek neta rukneš noter ali pa pokličeš na 080 (to moja mati dela). Res poskrbijo za uporabnika.
Ja, sej vem. Dokler si pri mamici, se ti ni treba s tem ubadat.Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
x2
Jst jih pa nič ne kličem, jim nič ne pišem prek interneta, jim ne pišem tud ne prek pošte in me tudi ne zanima če mislijo pridet kaj popisat števc..dol mi visi za njih
Pozabi preko neta, to imajo res vsi. A ima Elektro 080 številko za tiste, kateri ne vejo kaj je računalnik?Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
x2Citat:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Accord pravi:
Moje izkušnje so zelo pozitivne - k njim sem prestopil pred 3 meseci. Odnos je bil več kot odličen (v bistvu sem jih poklical samo enkrat - prijaznost, strokovnost in hitrost so mi bile všeč), možnost vnosa porabe preko neta (mislim da gre tudi preko SMS-a).
Saj pri Elktru tudi lahko oddaš preko spleta: https://ec-eracun.informatika.si/eRacun/faces/prijava/logon.jsp