Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Še zadnjič: so akcije, kjer je trajnik pogoj, so akcije (večina, ali pa kot sedaj doplačilo za klasičen račun) kjer je PDF račun pogoj (ali oboje) in so akcije kjer nič od tega ni pogoj; in vse to nima prav nobene zveze z rednimi plačili.
Zase in za v moji družini še 4 odjemna mesta vem, da je vedno plačano najkasneje na dan valute, pa pri tisti lanski akciji ni šlo brez trajnika.
Daj pokaži na enega ponudnika, ki dela v dobro kupca ne pa sebe... Itak da je cilj namamit neko maso ljudi z mamljivo ponudbo in jo potem lupit... Sedaj nekateri se prestavijo zaradi 1 centa ugodnejše ponudbe (in pozabijo v enačbo vnesti ves effort prehoda, spremljanja akcij, skratka lastnega angažmaja) eni so bolj pragmatični in zadeve gledajo na daljši rok. Ravno pestrost izbire te na koncu še bolj olupi, ko te dobi uspavanega in nepripravljenega.Meni je ta gen-i že pri elektriki totalni šit. Če ne preklapljaš nonstop med akcijami, jim po redni tarifi lepo preplačaš. Totalno v kurcu sistem ... glavni cilj jim je itak nategovanje nevednih, ko upokojence zvabijo z akcijsko ceno, potem pa ti itak ne lovijo akcij na njihovi spletni strani in jih potem lupijo ...
Čemu bi? Petrol jih vedno pošlje obstoječim uporabnikom. Še vedno sem bil obveščen o akcijah za obstoječe naročnike.Danes je pa res težava, da se v koledar na telefonu vnese ponavljajoči dogodek
Danes je pa res težava, da se v koledar na telefonu vnese ponavljajoči dogodek