Gašpar Gašpar

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Nekako tako je bilo tudi z Kacotom...

Seveda čefurček ni le bil pijan, tudi pobeg je bil. V Kranju nekega mulca ko ga ulovijo, ne samo da mu vzamejo izpit, napišejo žnj kazni, še po pesi dobi, hočeš nočeš.

Pobeg, neupoštevanje signalizacije so mu pozabl napisat... Žal je pri nas tako če si pravi. Lahko pa poskusiš sam spizdit pa zavrtn test. Pa poročej....

Koliko prekrškov ti bodo pozabl napisat. Medtem pa je našega fotra dripec jebal zaradi pretečene prve pomoči in zaradi spizdenega zadnjega brisalca...

Ko je fotr reku da so mu ga vkradli, prbije plavc a si prijavil... Če prijaviš tako tatvino pa se na drugi strani režijo, če si ....

Skratka, ti praviš če sosedu krava crkne, jest pa tkole če si pravi, lahko delaš karkoli, če si luzer, poznam enega za 2 pira in čokolado sedi 6 mesecev....

Ko bo drugače bom pa reku, ajde so mu dali nazaj... so what.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
214
63
Kranj
Človek v avtu brez pameti + avto = morilsko orožje....in potem dajejo možnosti ljudem, da še vozijo?
Kot da bi rekli, na kle imaš pištolo + metke, samo po pameti....yea, right....še premile kazni.
Kaznovat še z dvigom zneska pri registraciji kot imajo Skandinavci.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.124
16.349
113
Pa peščem, ki - brez da bi preverili stanje na cesti - kar skočijo na cesto, po možnosti še z otroškim vozičkom ter doječkom not prepovedat reprodukcijo ter nadaljno hojo za 2 leti. Pa na kolesarje tudi ne smemo pozabit.

Za pištolo nosit rabiš orožni list, za vozit avto pa vozniški izpit. Pištol nekako nimajo kar vsi oz. večina, ki jih ima, imajo verjetno tudi orožni list, enako je z vozniškim izpitom. Torej je potrebno dvignit težavnostni nivo opravljanja izpita ter uvesti ponovna preverjanja znanja na 5 let, ne pa zviševat stroške ob registraciji in podobne kr3tenizme, to se v naši državi prehitro sprevrže v splošne podražitve za vse, kar poglej prispevke za cestnino kako rastejo in ostalo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

V čem je razlika, če klepetaš med vožnjo po telefonu "ročno", (
tongue-1.gif
) ?

Jaz tu ne vidim razlike, v vsakem primeru gredo med telefoniranjem možgani na pašo. Pač nisem ženska. One menda obvladajo take mahinacije.

Torej ne zastopim, zakaj nas maltretirajo. A je zaradi uporabe mobitelov v avtu bilo zasledeno povišanje nesreč? Po moje gre bolj za nabiralništvo.
uf-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Am, jaz ne vidim, da bi mu vozniško vzeli razen za 24 ur! Ampak zgodba je popularna in se vsi smeškajo, ni pa enega, ki bi zadevo obsodil. A zakaj? Ker folk po oštarijah take tapka po ramenih kakšen car je.

Pa še tebe vprašam, da ti ta moj kolega zgani znanca, sorodnika bi še vedno trdil, da ni pijanec, da je ok, da se vozi naokoli, ker je imel slab moment? Tip je imel ogromno slabih momentov na cesti, a ni to čudno? Poznam pa ljudi, ki jih nimajo? In da vedno tisti brez izpita, s pikami tulijo, da se samo kasira.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.461
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kaj ni na mestu? če je vsak ki sede vinjen (nad 0.0) za volan nevaren, je nekdo, ki telefonira toliko bolj...
Tole s telefoni morem zal potrdit. Sam imam tezavo da veliko telefoniram med voznjo. V primarnem avtu imam prostorocno v drugih pa ne. In zadnjic grem iz neprednostne in telefoniram in sem spregledal enga v matizu in zapeljal 1m na cesto. Dobro da se mi je izognil ker bi se drugace ubil. Sej je v naselju priletel ene 70 ampak ce bi jaz bil na cesto pozoren bi ga videl. Pol se je ustavil in sel rikverc in sem se mu opravicil. Ampak lahko bi ga pa ubil. Zarad telefona.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.642
3.097
113
v lokalni ostariji
Eh kako ste zabavni... samo da na križ pribijete, koje pa govora o telefoniranju pa 10000 izgovorov:) isto pri hitrosti:)) in ko mibo en telefonist zbil otroka ? aja to "se zgodi"...

ma dejte ga srat...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Pa peščem, ki - brez da bi preverili stanje na cesti - kar skočijo na cesto, po možnosti še z otroškim vozičkom ter doječkom not prepovedat reprodukcijo ter nadaljno hojo za 2 leti. Pa na kolesarje tudi ne smemo pozabit.

Za pištolo nosit rabiš orožni list, za vozit avto pa vozniški izpit. Pištol nekako nimajo kar vsi oz. večina, ki jih ima, imajo verjetno tudi orožni list, enako je z vozniškim izpitom. Torej je potrebno dvignit težavnostni nivo opravljanja izpita ter uvesti ponovna preverjanja znanja na 5 let, ne pa zviševat stroške ob registraciji in podobne kr3tenizme, to se v naši državi prehitro sprevrže v splošne podražitve za vse, kar poglej prispevke za cestnino kako rastejo in ostalo.
ja se strinjam. še prej pa zrihtat javni promet v vsaki vukojebini, da bodo ljudje brez izpita lahko na šiht šli.