Garmin Street pilot Android in iPhone

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Na 4.4.2 mi dela backspace in lahko umaknem tipkovnico brez štekanja (verzija 2.33).
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ok, hvala za info, saj imamo vsi isto apk le, da ta na JB 4.2.2 zafrkava s tipkovnico.

Torej problema ne rabim iskat v apk, ampak v samem romu očitno nekaj ni kompatibilno s StreetPilot.

Hvala še enkrat obema za info
nahrung002.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Je imel kdo problem, da ko je naložil apk, da je dobil padfone error?

@flagmax je po vsej verjetnosti našel rešitev vendar rabi uporabnike s to napako, da testirajo.

Če ima kdo omenjen problem naj se javi na ZS in napiše verzijo OS, in pot do kartice, da vnesem in da lahko stestira.

wind

Pripravnik
17. sep 2007
293
0
16
Jaz imam verzijo Garmin Street pilot 2.33 ki jo lahko daš na notranji ali zunanji polnilnik z eno apk datoteko in dela gladko na 4.4.2 ali na 4.3 ali na 4.2 androidu!

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Pubeci in dekline, ki ste na android JB 4.2.2, našel sem rešitev, da Street pilot deluje.

S to tipkovnico, ko jo nastaviš za privzeto deluje čisto vse
smile-1.gif

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appalladium.android.dextr

Malo je čudna zato sem iskal naprej.

S to dela vse, razen back space tipka NE dela in pa tipkovnica je čez cel ekran samo v pokončnem pogledu:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dasur.slideit.vt.lite

Pod samimi nastavitvami najdete Slovar, kjer lahko prenesete za Slovenijo Qwertz in Qwerty tipkovnico, prenesete lahko tudi ABCD ampak je samo za Angleško.
Torej, če se zmotite pri vpisovanju se stisne na X na desni zgornji strani. Seveda pa niti podrazno NE smete pomislit, da bi tipkovnico pomanjšali, ker potem je konec veselja in SP zašteka.

Tukaj je nekaj slik od slednje tipkovnice, na eni sliki sem vam z rdečim krogom označil kaj je potrebno stisnit, da potrdite vnos in z rdečo puščico katerega gumba NE smete stisnit.

Če ima kdo čas in ima napravo z JB 4.2.2, bi ga prosil, če lahko sproba še kako tipkovnico iz google play in javi katera mu dela s StreetPilot in da je za vsakodnevno uporabo, da ne bo potrebno vedno preklapljat, ko se bo uporabljal SP.

p.s.
Jelly Bean tipkovnice iz google play imajo isto težavo kot ta privzeta, ki jo imate sedaj tako, da te nima smisla prenašat in probavat.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Tale je fenomenalna in dela vse
cheer.gif

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey

Se jo da uporabljat vedno kot privzeto
smile-1.gif

p.s.
Če bi radi izklopili, da vam dokonča besedo, ko stisnete na preslednico je potrebno naredit sledeče:

Na tipkovnici se klikne na ikono od SwiftKey in nato: Nastavitve/Dodatno/Način vstavljanja presledka/ in tukaj nastavite " Vedno za vstavljanje presledka " .

Javite, katera tipkovnica vam bolj ustreza za vsakodnevno uporabo in da deluje tudi v StreetPilotu.
wink-1.gif

p.s.2
Ugotovil še eno zanimivo stvar
grin1.gif

Ker sem imel slab signal mi je seveda med vnašanjem naslova vrglo pod tipkovnico napis, če želim naprej iskati satelite, seveda mi vpisano več ni prijelo in tudi vedel sem da NE smem pomanjšat tipkovnice.

Ko sem stisnil na tipko Home me je vrglo na namizje, nato sem v spustnem seznamu kliknil na ikono StreetPilot in ta se je normalno zagnal seveda brez tipkovnice.

Sedaj sem potrdil, da želim naprej iskat satelite in ko sem stisnil na okno za vnos naslova se je tipkovnica prikazala in delovala nemoteno naprej.

Torej ta SwiftKey tipkovnica je očitno zaenkrat najbolj elegantna rešitev za vse tiste, ki imajo OS 4.2.2 in pa uporabljajo StreetPilot
wink-1.gif

mario1550max

Pripravnik
23. jun 2009
52
0
6
bravoooooooooooo, Popotnik ti si geni, sam veš da sem tudi jaz brskal in nastavljaj jezike ter ANG tipkovnico pa je bilo isto...

ampak evoooo zdaj končnooooo HVALA HVALA HVALA.... in lp vsem Maks

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Zanima me, če komu deluje Street Pilot na Samsung Galaxy TAB 2 P 5100? Meni nikakor ne uspe, pa sem preizkusil cel kup verzij.
Pa hvala poptniku za trud

SAMSON1967

Zelenc'
6. feb 2010
10
0
1
Naj opišem še mojo izkušnjo.Imam mapo Garmin na zunanji kartici na SG S4 mini.KO sem instaliral apk Streetpilotse je po defaultu instalirala na notranjo kartico.Med delovanjem navigacije se mi je pojavila težava,ki sem jo rešil.Namreč,ko je delovala navigacija in sem med tem prejel klic se je vsakič zgodil restart aparata.Šel sem v lastnosti instaliranega Streetpilota in izbral opcijo prenesi na zunanjo sd kartico.S tem sem odpravil problem ugašanja.MOgoče komu koristi ta nasvet.

Skander

Pripravnik
14. mar 2011
240
1
18
Nad garažo
Citat:
Uporabnik aton pravi:
Zanima me, če komu deluje Street Pilot na Samsung Galaxy TAB 2 P 5100? Meni nikakor ne uspe, pa sem preizkusil cel kup verzij.
Pa hvala poptniku za trud

Tudi sam imam podobne težave, prej s custom romom 4.3.1, sem naložil še stock rom 4.2.2 in mi nikakor ne uspe.
Mi je pa deloval street pilot 2.01, ko sem imel stock rom 4.0

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
BRAVO Popotnik!
cheer.gif

Končno smo s tvojo pomočjo dobili garmin na Androidih.

Zanima me samo ali se nanj dajo naložititi tudi topo karte?

In, če se to da ali delajo tudi skupaj s CNE tako kot na modelih 1xxx.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
@Skander

Kako pot imaš do zunanje SD?

@aton

Katerav verzija androida je na TAB2 P5100 in kako pot imaš do zunanje SD.

Kako naj vama kdo pomaga, če napišeta " mi ne dela " ne napišatan pa kak problem imata, če se sploh zažene ali ne, kako napako javi ...