Garmin Street pilot Android in iPhone

Skander

Pripravnik
14. mar 2011
240
1
18
Nad garažo
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@Skander

Kako pot imaš do zunanje SD?

do zunanje: /storage/extSdCard

notranja pa: /storage/emulated/0/

Problem je še vedno Padfone error, če je pa apk z bajpasom za Padfone pa bel ekran

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
ojla popotnik. Res imaš veliko dela, pa kaj pozabiš. Na ZS si mi pošiljal cel kup navodil in apk, pa ne gre. Ma vseeno hvala
3597 mi dela kar dobro, ampak raje bi ga imel na tablici. Z leti oči oslabijo
smile-1.gif

mario1550max

Pripravnik
23. jun 2009
52
0
6
tudi men je JVC, na tablici XTAB pred razcepom ko bi moral pokazati sliko, pokaze pa BELO zgornjo polovico,... pa to ni tako hudo, pa nisem hotel težiti, ... poskusil sem oba JVC manjšega in večjega
smile-1.gif
,.. tudi DEM sem videl pri popotniku da je obkljukan meni kaze samo MAPO in 3 D DEM pa ne D2249750A dal sem v .system ali moram kaj preimenovati..

hvala za odg. pa z odgovorom se ne mudi, kadar bo, bo,.. drugo pa vse dela, se ne bomo izgubili haha

22. jul 2007
13.439
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
BRAVO Popotnik!
cheer.gif

Končno smo s tvojo pomočjo dobili garmin na Androidih.

Zanima me samo ali se nanj dajo naložititi tudi topo karte?

In, če se to da ali delajo tudi skupaj s CNE tako kot na modelih 1xxx.
2xDA

Ali mi lahko nekdo pove kje se mora nahajati mapa SID pod system ali garmin in kaj ima notri, ker mi ne deluje namreč iskanje naslova s predvidevanjem vpisa.
SID mapo imam pod system in imam notri 4 datoteke, mogoče je to narobe??

Nazadnje urejeno:

mario1550max

Pripravnik
23. jun 2009
52
0
6
Hvala popotnik, zdaj mi DEM dela, JVC sem probal oba ENAKE stevilke kot je napisal motoristic, pred odcepom zgornja polovica bela, se nekaj vklopi, ampak ni slika, sej bom JVC zbrisal pa bo, drugace bom se probal dati v GARMIN/JVC, tako imam na samsungu S3 pa mi dela, v .system tudi ni hotel,, ne sekiraj se bo že haha,

hvala in lep pozdrav Maks

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
BRAVO Popotnik!
cheer.gif

Končno smo s tvojo pomočjo dobili garmin na Androidih.

Zanima me samo ali se nanj dajo naložititi tudi topo karte?

In, če se to da ali delajo tudi skupaj s CNE tako kot na modelih 1xxx.
2xDA

Ali mi lahko nekdo pove kje se mora nahajati mapa SID pod system ali garmin in kaj ima notri, ker mi ne deluje namreč iskanje naslova s predvidevanjem vpisa.
SID mapo imam pod system in imam notri 4 datoteke, mogoče je to narobe??

Odlično!
cheer.gif

CNE+TOPO sicer "dela" na vseh napravah, samo glasovnega vodenja potem ni(v simulaciji je, na vožji pa ne), pa včasih se mu začne malo mešati.
Poskusi to varianto enkrat med potjo, ko te vodi, če bo delalo tako kot je treba?

Torej bom lahko počasi le začel razmišljati o menjavi Nokie C7 na kateri je to doslej delalo.

V Garminih se da mapo SID v mapo System.
Za CNE NTU 2015.10 so pa pravilne številke:
D3175140A.SID
D3176140A.SID
D3414130A.SID
D3427120A.SID

Kolikor vem vsaka od njih podpira določene države in je za Slovenijo dovolj samo ena izmed teh datotek.

Za Garmin 150 vem, da mi za Slovenijo zadošča samo ena SID datoteka.

Morda imaš hkrati vključen še kak drug zemljevid kot samo CNE in ti zato ne dela?

22. jul 2007
13.439
1.679
113
124
Nimam pojma kaj je narobe, mapo sid imam pod system in notri te 4 datoteke katere si napisal in imam aktivirano samo cne + 3d
sprasujem se.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Sem včeraj malo probaval stare verzije streetpilot in prišel do zaključka, da se ti naredi Black/white screen samo na napravah katerih CPU ni podprt v streetpilotu.
Moram malo prebrskat stare teme, če se je dalo kako izklopit preverjanje cpu, za tegro 3 vem, da te možnosti ni bilo.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Problemi so na: NVIDIA Tegra 3 , MediaTek MT6575, MT6577 in MT6589, napdragon naj ne bi imel težav.
Naprave, ki imajo črni zaslon očitno ni težava pri njih v CPU ampak resoluciji.

Trenutno iščemo rešitev za spremebo resolucije, ob tej priložnosti bi ze zahvalil uporabniku nuvi3790, ki testira 800x480 resolucijo.
Če nam uspe tu zrihtat, da bo prikazovalo čez cel ekran, potem ne bi smelo biti problema spremenit tudi za večjo resolucijo.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:

V Garminih se da mapo SID v mapo System.
Za CNE NTU 2015.10 so pa pravilne številke:
D3175140A.SID
D3176140A.SID
D3414130A.SID
D3427120A.SID

Kolikor vem vsaka od njih podpira določene države in je za Slovenijo dovolj samo ena izmed teh datotek.
ne-ne-1.gif

Vsaka SID datoteka ima svojo funkcijo:
TrafficTrendsv3
Address Search
InstaSearch
FastRouting

riba43

Zelenc'
17. apr 2009
10
0
1
81
Kamnik
popotnik lep pozdrav.

Po dolgem času se zopet oglašam. Sedaj je moja tema kako naložiti in zagnati Garmin Street pilot na moji tablici Samsung TAB 2 10.2 z Androidom 4.2.2. Prebral sem vse prispevke, ki obravnavajo to temo. Seveda so to vsi tvoji prispevki. Poglej, naložil sem Garmin z vsemi pripadajočimi datotekami. naložil sem CNEu 2015.20. naložil sem gmapbmap.img, gmapdem.img in gmap3d, JCVD3048160A, JCV D3589130A, SID CNEUNITU201520.img-UL ter (verjetno je tu napaka) 14SP2.33_storage_extSdCard_Garmin_***_NO_ROOT_by_rF711 ???. Ko poskušam zagnati apk mi javi, da je težava"pri razčlenjevanju" paketa??? Poskušal sem mape in datoteke vstaviti v mapo Garmin po nasvetih, vendar nisem prepričan ali sem vse naredil prav. Prosim za nasvet.
Lep pozdrav vsem na forumu
confused-1.gif

riba43

Zelenc'
17. apr 2009
10
0
1
81
Kamnik
Leon, res je. imam tudi apk za 4.2.2 vendar je za sdcard0 . Ponovno se podajam na lov za pravo verzijo.

Vseeno hvala. Bom pa vseeno potem potreboval (če bo šlo kaj narobe) nasvet kam natančno postaviti mape. Nisem prepričan, da sem vse storil tako kot je napisano.

Lp