Garmin Street pilot Android in iPhone

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
@popotnik
Men pod nastavitvami ne kaže nobene rubrike v vezi POI.
sprasujem se.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Adriaroute z Monolitom 100% ne bo več na voljo za Garmin naprave? Škoda
rolleyes-1.gif

Namreč tale City Navigator 2015.10 je za Slovenijo res zelo zelo slab - veliko naslovov manjka
cry12bpy.gif
podatki za Slovenijo so verjetno še od Navteq-a in so zelo stari.

Več natančnosti dobim v Adriaroute 4.20, ki je sedaj stara že kolko - 2 leti?

Res, da ni vseh teh novosti vključenih, ampak so vsaj naslovi točni in najde kar iščem.

Upam, bo pa City Navigator 2015.20, kateri naj bi izšel konec avgusta, vseboval že nekaj podatkov od Monolita (glede na to, da sta se "združila").

Ali pa vsaj podatke iz here.com spletne strani
cheer.gif

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Imam Galaxy Tab2 5100, android 4.2.2. in pot
/storage/extSdCard

pa sem poizkusil apk za 4.2.2 pa napiše , da je le za PadFone mode.

Le kaj naredim narobe?

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Jaz jih mam notri enih pet, ker sem jih prenesel iz 3597, pa nisem dobil nobenga novega menija. Saj mora bit mapa POI v mapi Garmin?

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
O napravi
GT-P5100
Različica sistema Android 4.2.2.

šel še enkrat preverit

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Sedaj pa takole, ker mi je že pošteno dvignilo " dekl "
jezen.gif

Apk so povečini pisane za notranjo SD le nekaj jih je za zunajo ( za Kitkat so povečini vse za notranjo ) in pred inštalacijo apk je za večino potrebno imeti tudi mapo Garmin z vsebino.

Sprobajte vse apk tako za notranjo kot zunanjo SD ( seveda mora biti v imenu omenjena pot ki jo ima vaša naprava za notranjo ali zunanjo SD ) in ko ugotovite katera vam dela, se oglasite na ZS, da vam povem kako spremenit pot do zunanje SD.

Zgoraj imate napisano katere podatke morate 100% poznat preden se podate v lov za apk.

ZS kot so " sem naložil za 4.4.2 pa mi ne dela " ali " sem naložil na notranjo SD in mi ne dela " NE bom odgovarjal ampak bom preprosto ignoriral, ker več nimam časa iz vsakega posebej vlečt podatkov kot so: kateri OS, kakšna pot in kje je mapa Garmin.

Očitno vam moj čas ni nič vreden, saj drugače bi dali vse potrebne podatke.

p.s.
Če bi za vsak ZS dal 1cent na stran, bi sedaj imel že kupček za mesečno plačo toliko vas je, ki rabite pomoč, jaz sem pa samo 1 in ne znam delat čudežev, da bi desetim naenkrat odgovoril na ZS.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Men, ko imam vklopljen GPS, potrebuje mogoče 5 sec., da se obarva zeleno.
Je pa tud problem, ko štartam Street Pilota in me vpraša za vklop GPS, me ne vrže na stakalo za vklop, se ne zgodi nič, samo direktno v program gre. Mogoče kakšen nasvet.

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Pri meni, če pozabim vklopit predhodno GPS se mi pojavi okno kjer me vpraša, če ga želim vklopit sedaj in ko stisnem DA se gps vklopi.
Ikono za satelite pa pri meni obarva tam nekje čez kako minuto čeprav imam satelitski sprejem že po par sekundah po vklopu.

Očitno se streetpilot od naprave do naprave različno obnaša, vendar moramo to vzeti v zakup, saj je dejansko bil narejen samo za Asus napravo, mi ga pa uporabljamo na različnih napravah z različnimi čipi, za katere program dejansko ni bil namenjen.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Pri meni na Samsung Galaxy Note 3 z 4.4.2 različico sistema me vpraša, da enable-am GPS in kljub temu, da pritisnem na OK, ga ne aktivira.

Ko ga potem ročno aktiviram, mi najde satelite v manj kot 5 sekund in vse črtice so takoj zelene
smile-1.gif

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Jaz moram minimirat, grem na stikalo za GPS, vklopim in potegnem program iz opravilne vrstice in če sem na prostem mi najde satelite v kake 5 secundah. Vic je samo v tem, da moram program minimirat za vklop GPS-a.

22. jul 2007
13.439
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Pri meni na Samsung Galaxy Note 3 z 4.4.2 različico sistema me vpraša, da enable-am GPS in kljub temu, da pritisnem na OK, ga ne aktivira.
H
Ko ga potem ročno aktiviram, mi najde satelite v manj kot 5 sekund in vse črtice so takoj zelene
smile-1.gif
Enako na htc one m7