Garmin Nuvi - več kart na eno kartico

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Pa ne morš verjet. Nč nism do dons naredu, zjutrej je pa vse delal tko kot treba. Ma za ubit se.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Evo še enkrat jaz in spet problem z zvokom na nuviju 2360. Danes mi sodelovc pove, da mu včeraj spet ni govoril med navigacijo. Če gre po drugi poti, mu sicer izgovori da preračunava, potem je pa spet tiho. Nič ni spreminjal, ker ne zna. Popotnik pri forumu >Za vse NUVIJE popravek Raeunam v Računam< si napisal:
Če je kdo delal pred tem datumom ki je zapisan tu pri edit naj flasha še enkrat.
V starem linku sem naredil malo napako,ki onemogoči zvok če narediš Hard reset.
Nov link v prvem postu že vsebuje novo datoteko,katera dela kot mora.Brez napak.
Ali je mogoče tudi pri tem modelu kaj takega? Pa še to. Popotnik ti si CAR tle, k nas zalagaš s svojim znanjem.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ajajaj ja pa veš da sem naredil to napako,temu se pa reče prekleta brzina.
Bom dal tukaj link od popravljenega.

Evo tukaj je popravljen popravek za 23xx
Se iskreno opravičujem za vse nevšečnosti.

Ista napaka je pri naslednjih serijah:

22xx,23xx,24xx,37xx

zato naprošam vse če lahko še enkrat flashajo in se vsem res iskreno opravičujem.
Linki so že zamenjani Tukaj

Nazadnje urejeno:

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Na starega Nuvija 250 moram spravit CN Europe 2012.30.
Na 2GB SD imam namen spravit cca 1.9GB fajl, ostali kos pa na notranji spomin.
Če grem pol pod zemljevide vidim verjetno 2x CN Europe, ne? Če mam oba vklopljena se obnaša karta enako kot da bi bila iz enega kosa,ne?

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Kupi raje 4GB veliko SD kartico, pa daj gor celo CNE.
Pa tudi datoteko veliko 1,9G ne boš spravil na 2GB , mora biti nekje 1,82GB, da jo spraviš gor.

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Uf, nisem siguren če 250-ka podpira 4GB kartico in fajle večje od 2gb.. Je pa za mojga prijatla, pa brezveze da kupujem, če ne bo delalo.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Upoštevaj nasvet @Frenckie - investicija v 4 GB kartico (jo dobiš pod 10,- EUR) je v primerjavi z izgubljenimi časom in verjetnimi problemi "zlata" vredna.

Drugače pa gre tako kot si zapisal. Videl bi pa samo 1 x CNE. Če boš delal tako kot si zamislil pazi, da ne boš "podvajal" področji na CNE (na SD in notranjem).

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Jaz imam pripravljene datoteke lih za take primere. Je pa razlika pri karticah, ker ene podpirajo datoteko velikosti 1.9GB večina pa 1,83GB. Imam pa tudi narejene dve datoteke za primere take kot jih imaš ti. Ena datoteka pokriva 1.80GB Evrope (za na kartico), druga pa pokriva preostali del Evrope, AR, AT in SCG (za v napravo). Na napravi v zemljevidih vidiš 4 karte. Evropa je združena v eno.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik birca pravi:
Uf, nisem siguren če 250-ka podpira 4GB kartico in fajle večje od 2gb.. Je pa za mojga prijatla, pa brezveze da kupujem, če ne bo delalo.

Jaz imam že leta N250 in FW5.00, ki mi podpira tudi 8GB velike kartice, vendar pa zna Garmin prebrat le eno datoteko, veliko do 4GB in sicer gmapsupp.img in to na imeniku garmin. V to datoteko pa lahko zapakiram karkoli, le da na koncu ne preseže že omenjenih 4 GB.

Njupalo

Pripravnik
13. okt 2009
129
0
16
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Nuvi 350 mora zaznamovati 2 gb sd kartico .Pojdi v servisni meni in poglej če tam zaznamuje .Drži ikono od baterije in boš v servisne meniju , pa s puščico naprej mislim pa 3 del piše .

Nikakor mi ne uspe priti v servisni meni (nuvi 350). Ne glede na to koliko časa držim ikona za baterijo!
confused-1.gif

jriznar

Pripravnik
2. jun 2008
146
2
18
Ptuj
v servisni meni za nuvi 350 prideš če držiš desno zgoraj na uro in ne na baterijo
podpira 4gb katrice samo file mora bit manjši od 2gb

Nazadnje urejeno:

dules

Pripravnik
24. dec 2009
65
0
6
mam nuvija 255w
ali mi podpira fajle več kot 2 giga ter kako lahko spravim več map na eno napravo ??
najraje bi videl da ostane originalna gor , garminovo mapo za evropo + adrio route bi rad gor dal ampak me skrbi da bi se gotovo te dve mapi teple ali ne . Velikokrat sem doživel na kakšnih drugih nuvijih da sploh ne najde naslova darmin , če pa eno mapo izklopim pa normalno dela

dules

Pripravnik
24. dec 2009
65
0
6
hm kako pa dela npr če je mapa gor od garmina pa normalno gor dana mapa od adriaroute .

bogomir

Zelenc'
1. feb 2012
3
0
1
Prosim za pomoč

Kako naj obkljukam ali odkljukam (aktiviram ali deaktiviram) karte če jih imam več. Na napravi garmin imam 4 karte ne morem pa odkljukati adria route in adria topo.

Hvala za pomoč