Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Kaj pa Španija. 3/4 avtocest je zastonj, potem pa pride en odsek, kateri pa je plačljiv?
Tam te bo pa iz avtoceste potegnilo na regionalno.
Citat:
Kaj pa Španija. 3/4 avtocest je zastonj, potem pa pride en odsek, kateri pa je plačljiv?
Citat:
Ja takšne rezultate sem jaz javljal že pred časom.
Skratka navigacija je TOTALNO NEUPORABNA. Ne moreš ji zaupati niti metra poti
Zdaj jo bom nesel nazaj in bom zahteval denar nazaj zaradi stvarne napake
Nimaš čisto prav. Osnovna naloga Garmina je, da pravilno vodi. Nisem posebej kupoval kart in navigacije, zato je naprava in karte ena stvar. In če navigacija ne navigira pravilno , potem je to stvarna napaka. V bistvu imam že dopis servisa s katerim sem opravičen do povračila kupnine.Citat:
In kaka je stvarna napaka?
Karte niso stvarna napaka, ker jih Garmin kupuje od Navteq, torej te bodo obrnili na njih.
Ti bodo naredili ruto brez izogibanj in bo vse delalo, kaj jim boš pa potem rekel?
Stvar okusa. In če mi Garmin omogoča izogibanje plačljivim cestam, potem tudi pričakujem da bo delalo pravilno.Citat:
Kupiš vinjeto, plačaš za plačljive ceste in zadeva je rešena, navigacija te bo vodila pravilno in vsekakor te bo prišlo ceneje kot pa bencin za ruto kjer te potegne okoli riti v žep.
Sem že probal in dela enako - napačnoCitat:
Daj na 3597 NT karto in preveri vodenje.
Citat:
Stvar okusa. In če mi Garmin omogoča izogibanje plačljivim cestam, potem tudi pričakujem da bo delalo pravilno.Citat:
Kupiš vinjeto, plačaš za plačljive ceste in zadeva je rešena, navigacija te bo vodila pravilno in vsekakor te bo prišlo ceneje kot pa bencin za ruto kjer te potegne okoli riti v žep.
Brez zamere, ampak verjetno se bom sam odločal ali bom plačeval ceste ali ne. Če bi poznal dejansko stanje ne bi rekel da po nepotrebnem kompliciram. Ker pa ne poznaš mojega primera, pa te prosim, da ne daješ takšnih posplošenih odgovorov.Citat:
To ni stvar okusa ampak kompliciranje, za napravo ti ni težko dat 400€ a za par € za plačjivo cesto boš pa kompliciral.
Tega pa ne razumem najbolj?Citat:
Saj izogibanje plačljivim cestam deluje pravilno, če narediš ruto s pravim začetkom.
Težko bom razumel, da imam dve ISTI karti na različnih napravah in na eni deluje brezhibno na drugi pa narobe. Zakaj je na 765-ki vse OK s karto (NT in NTU) na 3597 pa ne deluje nobena. Iz tega pač sklepam (laično), da je napaka v napravi.Citat:
Boš sedaj končno razumel, da ni nič narobe z napravo ampak je karta tista, ki ima narobe podatke.
Citat:
Citat:
Če bi poznal dejansko stanje ne bi rekel da po nepotrebnem kompliciram. Ker pa ne poznaš mojega primera, pa te prosim, da ne daješ takšnih posplošenih odgovorov.
Vem, da poznaš cesto kot lastni žep in iz tega sklepam, da zajebavaš po nepotrebnem oziroma iščeš dlako v jajcu in se ne boš nikoli peljal preko ptuja v Avstrijo.
Če bi se zadeva dogajala na terenu, ki ga ne poznaš, bi pa bila druga zgodba.
Pa še enkrat Navigacija je pripomoček in še vedno je dobro gledat table okoli sebe.
Saj bi ga. pa si prehitro prodalCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zumota 350 bi vzel od mene pa bi imel mirtam vse dela.