Garmin Mobile XT for Symbian S60 v5.00.50

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
http://www.garmin.com/software/GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50050.exe

Citat:
Change History

Changes made from version 5.00.40 to 5.00.50:

* Provide 'Exit' option to the Activate Software page.
* Correct the turn preview page in landscape orientation.
* Correct an error that occurs when the 'Arrival' button is selected.
* Correct the text color of the main map page when displayed in night mode.

Changes made from version 5.00.30 to 5.00.40:

* Provide location format selection for coordinates.
* Correct picture viewer to show multiple photos in Travel Guide.

Changes made from version 5.00.20 to 5.00.30:

* Provide support for Nokia 5800 (S60 touch screen).
* Provide a background service that monitors incoming messages which may contain information used by Garmin Mobile XT. A new setting will allow the user to turn this option off (Tools -> Settings -> System -> Launch Background Service).
* Improve map drawing performance.
https://buy.garmin.com/shop/st...8&pID=11413

I

Izbrisan uporabnik #488

Aha, to bo zame
smile-1.gif

Zadeva deluje.

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Mene pa neki zanima ...

Zakaj ko ga inštaliram na N5800XM zajamra, da ni kompatibilen s telefonom???

Po inštalaciji mi pa vseeno deluje???

Dočim na E71 pa se namesti BP???

Nazadnje urejeno:

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
a lohka kdo pošle/naloži .50 ? Pa problemou z baterijo upam ni več?

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik woowek pravi:
a lohka kdo pošle/naloži .50 ? Pa problemou z baterijo upam ni več?

Kaj pa je s tistim prvim linkom narobe? Priklopiš telefon na PC in evo ti ga na.

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
Aja to tastarega odinštaleraš pa sam tega naložiš. A karte pa ostanejo al je treba nanov?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik woowek pravi:
Aja to tastarega odinštaleraš pa sam tega naložiš. A karte pa ostanejo al je treba nanov?
Jaz sem samo zagnal in potem končal na telefonu. Zdi se mi, da sem moral SIS file še enkrat pognat na telefonu. Nič ne izgine, samo nov XT naštela.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, SIS se naloži na telefon in zaženeš, nakar opozori da bo upgrade stare verzije...

daltonix

Pripravnik
6. okt 2007
115
0
16
Zdej sem naložil to novo verzijo na NOKIA 5800. Vsi napisi pod ikonami so spremenjeni, brez kakršnegakoli smisla

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
Nevem zakaj mi novejše verzije od 4.10.80s60.9 ne delujejo na n73.
A je kriv tale simobilov firmaware ki ga nemorem nadgradit ali kaj drugega A sploh kateremu lastniku n73 deluje to..
Ikone so razmetane po celem zaslonu tako da ni nič berljivo..

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
A je se kaksna resitev glede poziranja baterije?
sprasujem se.gif

Na moji E71 popolnoma vsaka verzija prazni baterijo ,poskusil 5.00.30 pa 5.00.40 sedaj se 5.00.50 vedno isto,po treh dneh je baterija prazna.
Sedaj sem imel mesec dni Garmin odinstaliran mi je baterija trajala 5-6 dni, v petek zvecer sem garmina ponovno nalozil in sicer tole zadnjo verzijo ,telefona med vikendom nisem niti rabil in danes baterija prazna potrebna polnenja .
Ali je se kaksna ideja ali ni pomoci ?
confused-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Kaj pa tole?
Garmin / Orodja / Nastavitve / Sistem in potem čist do dna Lounch Background service - onemogočeno.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
inštaliral iste verzije kot ti in jih tudi ruknil dol
imam verzijo 4.10.20 in baterija normalno drži

priporočam jo tudi tebi

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
A je se kaksna resitev glede poziranja baterije?
sprasujem se.gif

Na moji E71 popolnoma vsaka verzija prazni baterijo ,poskusil 5.00.30 pa 5.00.40 sedaj se 5.00.50 vedno isto,po treh dneh je baterija prazna.
Sedaj sem imel mesec dni Garmin odinstaliran mi je baterija trajala 5-6 dni, v petek zvecer sem garmina ponovno nalozil in sicer tole zadnjo verzijo ,telefona med vikendom nisem niti rabil in danes baterija prazna potrebna polnenja .
Ali je se kaksna ideja ali ni pomoci ?
confused-1.gif

Meni se je to dogajalo.....sem moral odstranit eno datotekico iz gsma...ker je ostala od prejšnje verzije....čeprav sem tisto v nastavitvah izklopil.Po odstranitvi mi deluje ok.

Predlagam da si naložiš en program (energy profiler (nokia)) za pregled porabe baterije.Potem si prepiši porabo...jaz bom pa poiskal kaj sem odstranil pa bom napisal.Pa po odstranitvi te datoteke pogledaš če se je poraba zmanjšala.

Uporabljam pa verzijo 5.00.30
LP

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
@MadMitch imam ze na onemogoceno.
@miha013 tudi sam sem ze prej uporabljal 4.10.20 ,vendar je v postu nisem omenil ker je bilo receno da se je problem z baterijo kao resil z verzijo 5.00.30 vendar v mojem primeru problem baterije ostaja.
@kazamurnik energy profiler imam instaliran in na njem se lepo vidi da je poraba veliko vecja ko imam garmin instaliran.Prosim poglej res kaj si odinstaliral da si resil problem.

Na prvi sliki imam garmin se instaliran slika slikana po ponovnem zagonu telefona tako da je popolnoma vse ostalo ustavljeno
Na drugi sliki sem garmin odinstaliral in telefon ponovno zagnal pred slikanjem.
Razlika je ocitna.

z.jpg
brez.jpg

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
@poldo
Instaliraj si Best Taskman - s tem killaj en proces TSRAutoStart.exe (najdeš ga v Options>View>Advanced>Processes). Čeprav se "Launch Background service" izklopi, se ta proces zažene ob prvem zagonu garmina. To je potrebno narediti samo enkrat - ob instalaciji Garmina.

@VitoC
Za Win mobile rabiš drugo verzijo - poglej si jih na http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-11034-00

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
@Goran_r sem sel v Options>View>Advanced>Processes in na TSRAutoStart.exe dal terminate process.Vendar po ponovnem zagonu telefona je TSRAutoStart.exe spet med aktivnimi procesi ,ali bi bilo treba ob vsakem zagonu telefona ustavljat ta proces ?

bojch

Pripravnik
4. okt 2008
67
0
6
@poldo, me zanima, če imaš Garmina fresh instal, ali upgrade. Najbolje je kartico sformatirat in porem narediti fresh instal. Programa Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition in Garmin Mobile XT Support Files si potegni z Garminove strani in naloži na sformatirano kartico. Če si delal upgrade, ti je verjetn ostala kakšen TSRAutoStart.exe od predhodne verzije in te to zafrkava.

Ps: ne vem zakaj bi to zafrkavalo samo tebe, ker je stvar rešena z novim softwareom od 5.00.30 verzije naprej.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, po vsakem zagonu se še vedno pojavla sitna datoteka
smile-1.gif
Tsrautostart.exe