Garmin Mobile PC

UWO

Zelenc'
20. jun 2009
7
0
1
Misliš Settings/Map/Map detail/(least, less, normal, more, most)? To imam na Most.

UWO

Zelenc'
20. jun 2009
7
0
1
Citat:
Uporabnik bojch pravi:
Pojdi v nastavitve, poišči prikaz kart in daj na največ.

A ni to to? Settings/Map/Map detail/(least, less, normal, more, most)? To imam na Most.

UWO

Zelenc'
20. jun 2009
7
0
1
Škoda
frown-1.gif

Kateri program za navigacijo na računalniku pa je dober na tem področju?

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Pozdravljeni

Zanima me ali je kdo imel podoben primer z Mobile PC kot se dogaja primeni : Ko v Sloveniji izbereš cilj na Hrvaškem ali v Bosni se program zapre in izpiše eno napako . Ko pa si enkrat na Hrvaškem pa lahko normalno izbiraš cilje in izračunava poti (karta AR2.2 ) . Če pa izberem cilj v Italiji ali Avstriji iz Slovenije (karta CNE2010.1 ) pa normalno poišče cilj in in izpiše načrtovano pot . V kolikor se je že kdo srečal z podobnim primerom in ga razrešil se priporočam za pomoč.

hvala

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Sedaj sem končno našel pravo temo vendar tudi tu ne najdem pravega odgovora kaj naj točno naredim, da bo GPS delal na prenosniku, zato še tu ponavljam vprašanje.

Na računalniku sem usposobil Garmin mobile PC, nameščene imam tudi karte Adriaroute, City navigator,...

Problem je ker ne vem kaj naj naredim sedaj.

Odprem Garmin mobile PC, zazna mi GPS vendar je karta samo črna in na noben način ne znam nastaviti, da bi mi prepoznal karte, kaj naj naredim?
Napisal je nekaj, da ne najde SDkartice ali nekaj takega in potem sem zemljevide posnel še na SD kartico vendar je še vedno vse isto.
Tako, da ne vem kaj naj naredim?

Se da nastaviti morda tako, da bi kar direktno prepoznal zemljevide na računalniku?

Najlepša hvala za pomoč.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Razlika med prikazom zemljevida v Mapsource in Mobile PC.
Gre za AdriaRoute 2.00 preneseno iz Mapsource v Mobile PC.

Mi zaupaš kako naj iz Mapsousrca prenesem karte na Mobile PC?

Za prenos ti da samo možnosti na SDkartice in direktno na Garmina, nikjer pa ne najdem možnosti, da bi karte prenesel kam direktno na računalnik-kako se pa to naredi?

FileFinder

Zelenc'
19. jul 2008
1
0
1
Isti IMG kot ga kopiraš na Garmina ali SD, prekopiraš v PC Mobile direktorij na HD, samo zgenerirati moraš seveda kodo, ki jo dobiš, pri zagonu PC Mobile pod About, ali O Napravi (IMEI)

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik fikus pravi:

Za prenos ti da samo možnosti na SDkartice in direktno na Garmina, nikjer pa ne najdem možnosti, da bi karte prenesel kam direktno na računalnik-kako se pa to naredi?

Hmm.. Ko sem se jst igral s tem, mi je MS ponudil tudi prenos v Mobile PC in Mobile XT.
17758-icon_confused.gif

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik fikus pravi:

pc.jpg

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Hvala vam.
Sem uspešno zrihtal Garmin mobile PC in lepo kaže tudi karte.

Je morda na voljo že kak boljši prevod za besedilo(text), ker sedaj mi pol stvari ni prevedel?

airwolf

Zelenc'
1. okt 2009
1
0
1
Tržič, Kovor
Imam problem z Garmin Mobile PC. Uporabljam GPS sprejemnik BT-48P. Program mi ga zazna, vendar ves čas piše iščem satelite.(maksimalno kar sem ga pustil, da jih je iskal je pol ure). To iskanje traja in traja satelitov pa ne najde. Vendar na GPS modulu lučka kaže, da je pozicija znana. Tudi če komunikacijo spremljam prek terminala mi kaže točno lokacijo. Kakšne ideje ali naj preprosto vse skupaj pustim prižgano zunaj in upam, da bo nekoč našel satelite. Na mobilniku se mi takoj poveže in najde od 5 do 6 satelitov..

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Formatiral sem PC in na novo naložil MobilePC_50060 ter dodal slovenski tekst in zvok. Sedaj se mi poveže in vse deluje, le nikakor ne morem izbrat slovenskega teksta. Kot opcija je le americans englisch, kljub temu, da je v mapi text več jezikov, tudi slovenščina. Govor pa je slovenski.
Ima kdo idejo, kaj narediti?

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
V mapi text imam več jezikov v meniju mi pa ponudi le american englisch.Pred formatiranjem mi je slovenski tekst delal.