Citat:
Uporabnik Romancek1 pravi:
Imam Garmin 3790T in mi ne prikazuje POI točk. V mapi POI imam naloženo datoteko POI.gpi (http://snecer-poi.blogspot.com/2010/01/slovenija-poi-2010.html), po dpovezavo "1.povezava do POI Slovenija (23.10.2012) - vse točke za celotno Slovenijo". Sedaj pa ne vem, ali imam kaj izklopljeno, al je kaj drugega? Rad bi videl nap, kje so črpalke, banke, restavracije in to na zemljevidu, ki ga gledam.
Na MOBILEPC verziji na računalniku vidim na zemljevidu vse točke, katere sem prav tako prenesel s pomočjo POI Loader programa! Na Garminu imam zadnjo verzijo zemljevidov 2013.30!
Citat:
Uredil sem vse, kot je naročeno. Ja stacionarne radarje kaže, to mi je že prej, jaz bi le rad, da mi pokaže še bankomate, restavracije, bencinske... Kot ste mi že povedali, naj bi to bilo že v zemljevidih, le ne vidim jih ne!
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:
Zanima me ali je možno kupiti oziroma ali sploh obstoji avto polnilec 12v za nuvija 3790LMT
je bil ugodno en 2x rabljen 3790 in nisem vzel ker nima opcije POI (predvsem bencinske bi mi prišle prav kadar sem kje bolj izven naseljenih krajev)Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:Kot sem rekel, nuvi 3790 NE prikazuje POI točk na zemljevidu ! To, kar bi ti rad, da ti prikazuje, dela na nuvi 3490, ker ima možnost, da si to vključiš / izključiš, nuvi 3790 nima te možnosti.Citat:
Uredil sem vse, kot je naročeno. Ja stacionarne radarje kaže, to mi je že prej, jaz bi le rad, da mi pokaže še bankomate, restavracije, bencinske... Kot ste mi že povedali, naj bi to bilo že v zemljevidih, le ne vidim jih ne!