Garmin 3790T

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tole pa ne drzi... Jaz ga imam prikljucenega preko polnilca od TomTomovega stojala za iPhone... in deluje BP ... Edino seveda TMC ne deluje, ker je TMC sprejemnik vgrajen v originalni polnilec...

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Jaz sem ga poizkušal polnit z polnilcem od Wayteqa in ga je naprava zavrnila. Napiše, da dodatna oprema ni kompatibilna z Garminom in zamrzne. Govorim o original stojalu za 3790.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Jaz sem ga poizkušal polnit z polnilcem od Wayteqa in ga je naprava zavrnila. Napiše, da dodatna oprema ni kompatibilna z Garminom in zamrzne. Govorim o original stojalu za 3790.

Stojalo je originalno... na stojalo pa je prikljucen avtopolnilec, ki ga imam vgrajenega pod armaturo in je ostal se od TomTomovega stojala za iPhone ... Ta polnilec ima miniUSB vtikac, ki pase na Garminovo stojalo ... Nuvija pa potem seveda postavim v njegovo stojalo... in zadeva deluje enako kot z originalnim polnilcem... edino kot ze omenjeno... ni TMCja ...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Tole pa ne drzi... Jaz ga imam prikljucenega preko polnilca od TomTomovega stojala za iPhone... in deluje BP ... Edino seveda TMC ne deluje, ker je TMC sprejemnik vgrajen v originalni polnilec...

...meni na nuviju 255 ni delal noben drugi polnilec kot samo originalni. Poskusil sem s polnilci od 2 različnih naprav a se mi je nuvi vedno skonektal v USB mode, ko sem ga poknil na štrom v avtu. Ko sem mu dal originalnega je normalno polnil.

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Ravnokar sem priklopil garmina na računalnik da upgrejdam software in opazim rdečo piko, ki seka iz zaslona. Zeloje vidna na temnem ozadju na svetlem niti ni tako moteče. Garmin je star cca. 8 mesecev. Je 1 mrtev piksel stvar garancije? Verjetno ni varjante, da se to popravi?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Odnesi na servis garmin-Šenčur , ti bodo zamenjali display .Povej za primer , kaj se je zgodilo in ti bodo zamenjali .

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Če nisi kakšna znana oseba, potem te bodo na Garmin servisu poslali v 3PM.

Nesi tja Garmin z naloženimi nelegalnimi kartami AR+AT pa ti bo trapa na sprejemu rekla, da je ta uničen piksel nastal zaradi nelegalnih kart
wink-1.gif

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
A to iz lastnih izkušenj nakladaš al kaj...btw na mojem garminu so legalne karte...

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Neke podobne izgovore so baje imeli v preteklosti. Krivdo za okvare je treba najti tudi v tem, če niso strokovno popolnoma usposobljeni.

Mene pa zanima nekaj drugega.
Kupil sem Lifetime, na nuviju 3790 pa imam karto CNE NTU iz pašnikov. Kako se bo obnašala posodobitev z Lifetime (še nisem preizkusil, ker čakam novejšo).

LP

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik wabb pravi:
Ravnokar sem priklopil garmina na računalnik da upgrejdam software in opazim rdečo piko, ki seka iz zaslona. Zeloje vidna na temnem ozadju na svetlem niti ni tako moteče. Garmin je star cca. 8 mesecev. Je 1 mrtev piksel stvar garancije? Verjetno ni varjante, da se to popravi?

Za 1 hot pixel ti NIHČE ne bo menjal displeja. Probaj to s kakšnim dražjim LDC TVjem pa boš videl.
Potrebno je prevej več pokvarjenih pixlov kot pa eden, da ti v garanciji menjajo napravo.

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Hja, po moji logiki je težko primerjati LCD in Garmin, ker je slednji nekajkrat manjši in se 1 hot pixel veliko bolj pozna kot pa na velikem lcd zaslonu.

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
169
3
18
Citat:
Uporabnik janezpesec pravi:
KSZ... Ali ima kdo 220V polnilec za serijo 37xx ? Sprasujem zato ker me zanima kaksen je izhodni tok, ce je 1A lahko uporabim Kindlov polnilec. Se eno vprasanje: nuvija sem priklopil na 220V USB polnilec Skross (standardnih 500mA) pa se mi nuvi vklopi kot ce bi ga vklopil s pritiskom na gumb za vklop, ne gre v PC mode kot ce je povezan preko USB na PC. V tem nacinu se na ikoni baterije pokaze dodatna ikona v obliki strele, verjetno znak da se nuvi polni. Kaj se zgodi ce dam nuvija v sleep mode (kratek pritisk na gumb za izklop), se bo v tem primeru baterija polnila ali ne ?

Jaz ga polnim z polnilcem od Nokie N97 in deluje BP

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Changes made from version 4.20 to 4.30:
Fixed an error that disabled traffic on OEM units.

nuvi 37xx (GCD File) software version 4.30
as of July 25, 2011

50.71 MB