Garmin 3790T

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
CN 2011.20
Ampak bi mi bilo čudno da na starejši verziji ne dela, je pa seveda možno.

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Torej jo bom takoj posodobil in da vidim razliko.
Bi te pa še nekaj vprašal. Ali se tudi tebi dogaja, da naprava med vožnjo pogosto izgubi položaj in začne preračunavat?

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Ja, sem si mislil. Bom moral narediti izlet na servis, da končno preverijo kaj je narobe.
Mi tudi doma včasih pokaže lokacijo naslova 500m stran.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ni vse v servisu. Najprej si dobi zadnjo evropo....lahk naložiš še zadnjo Adrio.....Si updaital vse preko WebUpdaterja, tudi tisto, kar ti je ponudilo po FW 4.10 ?

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Zadnjo karto bom posodobil z enkratno posodobitvijo ki jo dobiš ob nakupu. Mislim da je sedaj že 2012.30.
Pododobitve pa sem vedno delal preko WebUpdaterja.
AR pa vsaj zaenkrat ne potrebujem.
Moti me to, da se garmin prepogosto izgubi. Celo na avtocesti, kjer ni nobenih visokih ovir.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik DusanP pravi:
Zadnjo karto bom posodobil z enkratno posodobitvijo ki jo dobiš ob nakupu. Mislim da je sedaj že 2012.30.
Pododobitve pa sem vedno delal preko WebUpdaterja.
AR pa vsaj zaenkrat ne potrebujem.
Moti me to, da se garmin prepogosto izgubi. Celo na avtocesti, kjer ni nobenih visokih ovir.

To, da izgubi signal, je lahko tudi problem v tvojem avtomobilu... sploh ce imas kaksnega francoza z atermicnim vetrobranskim steklom ... Seveda pa je tudi lahko kaj narobe s tvojo napravo...

Glede posodobitve... Preveri, da ti ne bo prej poteklo tistih 60 dni po prvi aktivaciji, ko si se upravicen do brezplacne nadgradnje
smile-1.gif
...

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Ja poznam to foro s francozi. Imam sicer citroena, ampak naprava mi tudi doma na dvorišču dela "čudeže" s prikazom trenutne lokacije.
Do konca 60 dni imam pa še kar nekaj. Kot zanimivost: sedaj je 90 dni.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik DusanP pravi:
Ja poznam to foro s francozi. Imam sicer citroena, ampak naprava mi tudi doma na dvorišču dela "čudeže" s prikazom trenutne lokacije.
Do konca 60 dni imam pa še kar nekaj. Kot zanimivost: sedaj je 90 dni.

Daj čimprej posodobi karto - šteje se namreč od dneva, ko je naprava prvič dobila signal satelitov (kar ni nujno prvi dan tvoje uporabe
grims-1.gif
).

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Upam da tisto kar mi piše na MyGarmin drži, glede roka posodobitve.
Javim kaj bo novega po posodobitvi.

Sem se pa ravnokar vrnil iz dolenjske in na sedanji verziji še vedno nimam avtoceste mimo trebnjega tako da upam da nove karte to že imajo. Ja, skrajni čas da posodobim.

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Sedaj sem posodobil zemljevid in sedaj res prikazuje JCV tako kot je napovedano z 4.10.

Me pa nekaj zanima. Pri posodobitvi sem izbral, da se mi karte naložijo na napravo in PC, pa tudi slučajno ne najdem, kam bi se te karte naložile na PC. Mi lahko kdo poveda, kaj se sploh zgodi s temi kartami na PC?
Na Geosetu so mi rekli da se s posodobitvijo na PC naloži tudi Mapsuorce pa ni ne duha ne sluha.
Grem sedaj na branjeostalih tem na forumu, da najdem kaj o mapsource

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Iščem in iščem in vse kar najdem je tole ampak to ni to

Download MapSource United States TOPO Basemap Patch