GA d.d. stečaj

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Saj niti ne vem, če bi kaj pisal, ker poznam oba omenjena GA in Jerovšek). Eden sošolec, drugi stranka.
Pa prosim ne menjajte Jerovškov iz Lj Vič - Švica s servisom v Grosuplju za Citroen. To ni povezano nikakor.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.364
5.652
113
Jerovšek je mel še malo morje podjetij s katerimi je nategoval....

Asiana d.o.o. (sedaj vidim da je v BTCju pod nekom drugim).....pa še neko Top model agencijo pa bog ve kaj še....

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Jerovsek computers in lastnik GA? Naveza? Oz je ta isti bil na pogrebu obeh.?

Ne, ne.

Ker sta se oba pojavila v tej temi, sem povedal, da oba (nekaj njih) ustanoviteljev osebno poznam.

Jerovški so 3 brati iz Lj-Vič. Eden (ki ga poznam), je šel v Švico in poročil bogato domačinko (čeprav mi ni jasno, na katero lastnost).

Njegov brat je imel Jerovšek computers.

Tretji oddaja za gostilno Žabar en kup stanovanj.

GA se je pa spomnil moj prijatelj, samo je odstopil idejo drugemu, prav tako skupnemu prijatelju.

Trgovine, ki so po Sloveniji, so franšize. Sami nikoli niso imeli nobene, le internetno prodajo.

Nisem šel preverjati, samo glede na to, da vsak dan po radiju poslušam reklame za GA malce dvomim, da je šlo v stečaj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
S tem, da so prej prodajali kot:

GA, gospodinjski aparati d.d.
Šmartinska cesta 152 (Hala 9)
1000 Ljubljana

ID št. za DDV: SI69164240

zdaj:
Aparati d.o.o.
Šmartinska cesta 152 (Hala 9)
1000 Ljubljana

ID št. za DDV: SI71835113

kateri lastnik je podjetje: PENFIN D.O.O...itd...

Lejga

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
O,k,
Samo jaz nimam veze s tem.
Povedal sem, kar vem.

Ne vem no. Uredite....

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Pravzaprav se moram opravičiti. Ker je minilo že toliko let sem zamešal Jerovšek computers z neko drugo firmo tudi z imenom po priimku.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Kaj je zdej s to firmo, po TV imajo še vedno svoje reklame, ponujajo podaljšane garancije in vse.

Kako to, da to še ni v medijih? Mediji puščajo, da se ljudje nategujejo z njimi še naprej (iz naslova podaljšanih garancij)?

In predvsem kako to, da durs oziroma furs dopuščata take mahinacije?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
identičen logotip, iste besedne zveze v reklamah, isti zaposleni, isto prodajno mesto, ista ideja... ne vem no, tukaj so več kot očitni elementi izmikanja dolgovom (glede na to da so šli v stečaj) in še kaj drugega bi najbrž lahko našli.

To je kot da bi Tovšakova iz zapora odprla firmo z imenom "Vegrad se vam smeje v glavo" in furala svoje posle naprej, pravočasno bi samo prenesla OS na novo firmo.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Saj ni to nek s.p., da bi lahko kdo odgovarjal ... pač slabosti omejene odgovornosti d.o.o.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
A dodamo tukai se comshop, katerega je za 1€ kupilo podjetje tabla d.o.o. Ki je bilo ustanovljeno lani sredi leta. Letos 1.9. So kupili comshop, 20.9. Pa objavili da bi radi v prisilno poravnavo, a tukaj res ne more iti noben v zapor??? Kako da nas jado tega nic ni komentiral?