Matej s kom se ti menis?
Z Jagobabo sem se oz. sem jo zgolj opomnil na neke napake. Sem zaključil, ker ne mislim spet pospamat par strani.
Matej s kom se ti menis?
Matey, namesto, da spemaš, bi lahko že prvič odgovoril Jagibabi? Je tako ali ni, dej, priznaj , tako pa kar neki odgovori, ki so sami sebi namen
jaz pa veckrat opazam, da pises nekaj kontra, pa mi ni blo jasno komu pises...ker jo mam na ignore pa vidim samo tvoje posteZ Jagobabo sem se oz. sem jo zgolj opomnil na neke napake. Sem zaključil, ker ne mislim spet pospamat par strani.
jaz pa veckrat opazam, da pises nekaj kontra, pa mi ni blo jasno komu pises...ker jo mam na ignore pa vidim samo tvoje poste
[Video] Francijo obšli “šokantni” posnetki klečečih aretiranih najstnikov, ki so protestirali: “Kot da bi bili pred strelskim vodom”
8. 12. 2018, 10:00
53
Do zdaj pa nisi smetil?Z Jagobabo sem se oz. sem jo zgolj opomnil na neke napake. Sem zaključil, ker ne mislim spet pospamat par strani.
Tudi če dijaki klečijo (ne stojijo) pred zidom obkoljeni s specialci?Ne, jaz enačim stanje v kotu s stanjem v kotu in pred zidom kot je lepo razvidno iz tistega prispevka, ki ga komentiram.
aha, ok, dobro da vemo.Res kritična situacija ja, nadvse zaskrbljujoča, kar poglejte no, za zjokat
Za razliko od jagebabe sem linkal filmček iz dogajanja, ki je dejansko opisano v prispevkih, kjer je omenjeno to nesprejemljivo obnašanje policije.
Btw - ta filmček sem necenzuriran videl že včeraj in se je lepo videlo, kako se en mulo še po jajcih popraska vmes ko kleči in ni bilo nobene rekacije s strani policistov. V kolikor bi pretiravali, bi mu morali najmanj glavo odpret, ker je spustil eno od dvignjenih rok in šel z njo za hlače, morda celo po orožje, kaj pa veš.
Bottom line - ne seri in ne pretiravaj.
Hehe, kaka panika zaradi nekaj nevzgojenih smrkavcevRes kritična situacija ja, nadvse zaskrbljujoča, kar poglejte no, za zjokat
Za razliko od jagebabe sem linkal filmček iz dogajanja, ki je dejansko opisano v prispevkih, kjer je omenjeno to nesprejemljivo obnašanje policije.
Btw - ta filmček sem necenzuriran videl že včeraj in se je lepo videlo, kako se en mulo v sredini velike skupine popraska po jajcih vmes ko kleči in ni bilo nobene reakcije s strani policistov. V kolikor bi zares pretiravali, bi mu morali najmanj glavo odpret, ker je spustil eno od dvignjenih rok in šel z njo za hlače, morda celo po orožje, kaj pa veš. Tako pa so pač ukrepali v skladu z aktualmnim dogajanjem zaradi katerega so aktivirali 90.000+ policistov, zdaj pa so se protestom pridružili tudi dijaki in v kolikor je kakšna skupina med njimi pretiravala je tako ravnanje policije edina logična posledica.
Bottom line - ne seri in ne pretiravaj.