Francozi protestirajo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.081
16.226
113
Kakšna čast mora potem pripadati novinarjem iz vojnih območij, v kolikor že novinar, ki poroča o sicer nemirnih demonstracijah, pobere vso čast hehe....

Jagibabi pa vidim, da še vedno ni potegnilo kje ga je posrala, nice :aplauz:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kakšna čast mora potem pripadati novinarjem iz vojnih območij, v kolikor že novinar, ki poroča o sicer nemirnih demonstracijah, pobere vso čast hehe....

Na takih demonstracijah je večja verjetnost, da novinarja zalije solzivec ali vodni top, kot da ga na vojnem področju zadene krogla.Posebej še, ker večina novinarjev poroča lepo iz zaledja.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Ne, še vedno mi ni. Bodi prosim tako dober in mi končno pojasni. Hvala že vnaprej.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.081
16.226
113
Ah kje, mi je tole bolj zabavno. Kot takrat, ko biziju par tednov skupaj ni potegnil tist nadočiten srkazem, ki mi ga je še celo očital kot navajanje neresničnih dejstev :valjamse:
Ne ne, tole je res priceless, ko ste tok brihtni, da se kar kadi, potem pa failate pri double/tripple-checkingu resničnosti eno in dvostavčnih povedi :aplauz:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.081
16.226
113
Nope, smejim se tebi in jagibabi. Smeh je pa pol zdravja ja in ne glede na to a se smejiš sebi ali pa drugim, win situacija torej ne glede na vse :cheer:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.651
113

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.965
6.219
113
blizu močvirne prestolnice
Ker sem ti že zadnjič brisal enak video (ne isti ker je bil po spominu iz drugega medija)...me sedaj zopet zanima isto kar sem takrat navedel kot razlog za izbris tvojega sporočila...

Nam lahko podaš prevod kaj se dogaja tukaj? Kaj policajem govori ta invalid...kaj policaji njemu nazaj...in zakaj se zapnejo? To me zanima kot navadnega alter uporabnika....
Ali ni dovolj hudo, da se spravijo na invalida?

Kamele0N

23. jul 2008
42.361
5.651
113
Zakaj bi imel življenjsko stabilen invalid neke "ugodnosti" pri obravnavi?

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ni migrant. Ni črne barve. Torej ničvreden za francoskega predsednika in njegovo policijo.

• Všeč mi je
Reactions: Cash

Kamele0N

23. jul 2008
42.361
5.651
113
Meni ta invalid deluje enako kot otroci migrantov v prvih vrstah...samo za namen tripanja rumenega tiska na to...bogi bogi lej k ga tepejo! Zakaj pa ga/jih? A to je pa že prenapredno za nekatere....