Glej ne vem zakaj si brisal. Si se pa spremenil kot recimo Damir Črnčec ko ga je šarec zaposlil.Ker sem ti že zadnjič brisal enak video.
Glej ne vem zakaj si brisal. Si se pa spremenil kot recimo Damir Črnčec ko ga je šarec zaposlil.Ker sem ti že zadnjič brisal enak video.
Drugače pa sicer redno telovadi in pije jogurt za zajtrk...Ni migrant. Ni črne barve. Torej ničvreden za francoskega predsednika in njegovo policijo.
Kaj pa če jim je rekel da se bo natovoril z eksplozivom in se zapeljal v njihovo PP ob prvi priliki? Ravno to me zanima kje so zapel! Zna kdo francosko tu?No ja, policaji bi ga ignorirali in to je to. Ni imel ne kola v roki ne puške. Verbalnost pa ne ubija.
Ha. Samo zamisli si da bi bil to črnc. To bi radikalni levičarji popolnoma znoreli. Nacisti, fašisti bi odmevalo po celem vesolju...tako kot je pa to pa nič.Drugače pa sicer redno telovadi in pije jogurt za zajtrk...
In tudi že sankcioniral...lej žal populizma ne bom toleriral...Glej ne vem zakaj si brisal. Si se pa spremenil kot recimo Damir Črnčec ko ga je šarec zaposlil.
Ne nakladaj. Sem gledal na Twitterju pred parimi dnevi, kjer je bila slika lepša in se je prav videlo, da je bilo med policisti nekaj bedakov ostale je bilo zaradi teh bedakov sram.Kaj pa če jim je rekel da se bo natovoril z eksplozivom in se zapeljal v njihovo PP ob prvi priliki? Ravno to me zanima kje so zapel! Zna kdo francosko tu?
Kolker spremljam sceno...je tako v US of A... V EU za1x še razmišljamo...in ni neredov samo za to če prebutajo črnca.... So pa če ga totalno brez razloga (Francija evidentna država)Ha. Samo zamisli si da bi bil to črnc. To bi radikalni levičarji popolnoma znoreli. Nacisti, fašisti bi odmevalo po celem vesolju...tako kot je pa to pa nič.
Tole je point vseh protestov v Franciji. Če si zatiskate oči pred resnico si jih pač dajte.Posledica brezglavega uvoza črncev. Nekje je treba dobiti denar za migrante.
Ne nakladaj. Sem gledal na Twitterju pred parimi dnevi, kjer je bila slika lepša in se je prav videlo, da je bilo med policisti nekaj bedakov ostale je bilo zaradi teh bedakov sram.
Koliko so jih pa brezglavo uvozili in od kje?Posledica brezglavega uvoza črncev. Nekje je treba dobiti denar za migrante.
Koliko so jih pa brezglavo uvozili in od kje?
Mhm, tako nekako. In to ne samo tiste črne, ampak tudi bele in temne iz Magreba.iz kolonij..tistih izropanih..za vojne in težaška dela.
Saj pravim da bi vi popolnoma znoreli potem.a če bi bil črn, pa bosanc bi bilo ok? invalid, ne policaj
Ni tako.Takrat l.2012 v LJ so tudi bili baje ostrostrelci na strehah, je tako?
iz kolonij..tistih izropanih..za vojne in težaška dela.