Fotografija meseca - SAMO KOMENTARJI!!!

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
"Zapuščeno" je tema za naslednji mesec. Naredil sem le tako, kot mi je bilo naročeno
wink-1.gif

lp

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
ah, sej golfaš samga sebe... itak ni nobene nagrade ali pa kej :p gre se pač mal, da se da veselja "otrokom" :D

lp

ps: pa če bo 1m snega na sliki za fotografijo avgusta... potem ti tudi tisto nič ne pomaga :p

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Slika ni nujno, da je narejena ta mesec, lahko je stara. Priporočljivo je edino, da še ni bila objavljena tukaj na forumu. Začetek novega meseca, tako da temo ste videli zgoraj lahko začnete. Glasovanje bo ta mesec drugače, dokler ne najdemo ene kul varjante. Verjetno da glasuješ za najboljše 3 slike in to je to.

Naj se podaljša čas glasovanja na cca 14 dni?

Upam, da ste vsi zadovoljni :D

PS: Za vse mesece bo ta tema za komentiranje, da se ne bo delalo novih.

Lp, G

Nazadnje urejeno:

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Jaz bi (kot sem že omenil) namesto fotografije meseca izbiral fotografijo "polmeseca".
smile-1.gif
Pač se ne bi imenovalo tekmovanje "fotografija meseca", ampak "krog ta pa ta" ali kaj podobnega, nevtralnega. Pa bi se recimo en teden pobiralo prijave, naslednji teden pa glasovalo. Meni je tole mesečno obdobje predolgo. Kaj pravite ostali?

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Jst nimam toliko časa, da bi vsak teden tkole pregledoval pa urejal itd itd. Tudi sam mislim, da je tako na mesec čisto ok. Lahko pa kdo drug prevzame pa če ima več časa postane ''pol mesečno'' tekmovanje
smile-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Naj bo kar tako kot je... Mesečno je vredu, tudi za tiste (za nas), ki smo službeno odsotni od jutra do poznega popoldneva in večera, občasno tudi med vikendi.

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Pač gledal sem po vaših komentarjih tukaj in večina se jih je strinjalo za 1 naj sliko. Potem sem dal tako
smile-1.gif