Fotografija meseca - SAMO KOMENTARJI!!!

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Jah, vseh slik pa ne poznam in ne gledam datuma nastanka. V kolikor je to res se opozori in ne odreagira tako otroško kot ti. Nihče te ne sili v tekmovanje, obstaja pa tudi ta tema kjer se opozori na zadeve.

In ja to je resno tekmovanje, nagrade so res visoke in zmagovalca čaka večna slava. Slava ti TheBizz, zmagovalec že dveh
smile-1.gif

In glede nato, da je slika starejša od letošnjega leta pač bo slika odstranjena iz tekmovanja tega meseca.

Case closed.

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Še enkrat zmagam potem pa po D800
cheer.gif
Itaq...

Oriolus mislim, da malce preveč resno jemlješ tole "tekmovanje", ker je tu bistvenega pomena, da se nekaj dogaja in podforum nekako živi, mi ljubitelji (nekateri tudi kaj več) fotografije pa tudi uživamo v tem, vsaj jst
cool-1.gif
Če bi šlo za neko resno tekmovanje je pa to druga pesem...

LP Andrej

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
"Čist buden" je iz leta 2008...

Res je. Se posipam s pepelom, pravil si nisem prebral, v mislih sem imel prvotna iz začetka natečaja. Sem bil opozorjen in se je slika odstranil. V kolikor sem kogarkoli prizadel, oškodoval, ... naj mi ne zameri, ni bilo namerno!

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Tega ti pa res ne bo nihče zameril...
aplauz.gif

Sicer se pa jaz oglašam, ko še nisem niti ene fotke prispeval za tekmovanje...
redface-1.gif

Pomanjaknje časa za resnejše fotkanje. Tiste, ki sem pa jih naredil kje na poti, potovanju ipd., pa niso ravno tematsko primerne ali pa dovolj solidne za natečaj.
Vajadelamojstra.press.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
kaj bo kdo odgovoril, že tretjič sprašujem - so dovoljene fotke starejšega datuma? Hvala za odgovor.