Fotografija meseca - SAMO KOMENTARJI!!!

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
KSZ

Izpolnil svojo glasovalno dolžnost... Ja, sm ugotovu,da se lahko vzdržiš glasovanja za posamezno fotko, prej sm mislu, da te naprej ne spusti, če ne obklukaš vseh ..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
No, če sem lahko odkrit s tabo, sem mal razočaran
evil.gif

Hehe. Že nekaj časa nič ne fotkam, ob temu mrazu ne paše. Nazadnje sem tivoli pofotkal in na šihtu sem našel samo to fotko. Glupo pa mi je lepit fotke iz ne vem kdaj, ki sem jih po možnosti že kdaj nalepil.

Grem v soboto malo na obalo pogledat pa stisnem kako dobro fotko.
cheer.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Slabo vreme ne sme biti izgovor, da se ne fotka. Včasih je prav gušt it v nemogoče razmere, pa po možnosti še blazno omejen, na jago za dobro fotko. Sam sem velikokrat vzel striktno en objektiv pa še ta fiksen, da sem bil ja čim bolj primoran biti ustvajralen. Takrat je res fajn, če ti kakšna uspe. Klinc lepo vreme, lepo pokrajino, idilične razmere in dober široki kot - potem je simpl posnet neko lepo pokrajinske recimo
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Se strinjam. Ampak dnevi so tako kratki, da čez dan čez teden ne uspe nič, pa še mraz je bilo zdaj 3 tedne ko svinja. Res mi ni bilo za zmrzovat
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Nisem še glasoval, pa me zanima, kako se bo potem gledalo, a povprečna ocena al skupni seštevek točk al kaj?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ene 70% sem zadel čisto povprečje, ostalo pa čist kontra povprečju :D

isto pri meni
grin1.gif

je pa zdej malo bolj "zoprno", ker fotografije pač nimajo enake tematike in jih je zato tudi težko primerjat.....ampak ok, naslednjič bo lažje, ko bo zmagovalec določil tematiko
zmaga.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Teoretično bi bilo bolj fer povprečna ocena.

jaz tudi tako mislim. potem pa se lahko kar takoj določi zmagovalca ali pa se izbere npr. top 3 ali 4 fotografije (vseh skupaj jih je 20) in se potem z še eno anketo določi zmagovalno fotko.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.507
889
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

jaz tudi tako mislim. potem pa se lahko kar takoj določi zmagovalca ali pa se izbere npr. top 3 ali 4 fotografije (vseh skupaj jih je 20) in se potem z še eno anketo določi zmagovalno fotko.

komplicirano. Jaz sem svoje glasove oddal, in ne mislim več glasovati. Kar je, je
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
grin1.gif

ok than...pol se gre pa lahko na izračune pa je to to
smile-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

komplicirano. Jaz sem svoje glasove oddal, in ne mislim več glasovati. Kar je, je
grin1.gif

Si pozabil, komu si kaj dal, a ne?
evil.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Nekak se mi je zdelo, da s pomanjkanjem anonimnosti ne bo realnega ocenjevanja fotografij. Roko na srce...Dizzijeva smucarska si ne zasluzi tiste enice, ki jo je od nekoga dobila...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
res so zabavne ocene ja... res se način ocenjevanja z anonimnostjo spremeni, treba je pa upoštevati tudi, da ni enaka tematika pri vseh fotografijah in je posledično težje ocenjevati oz. moraš vsako fotografijo oceniti "po svoje" in ne v primerjavi z drugimi, kar pa so nekateri sigurno počeli.....

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.078
391
83
Meni se zdi napačen način ocenjevanja. To, da moraš oceniti vsako fotografijo, mi je bz.

Običajno se ocenjuje tako, da se oceni samo 5 najboljših fotk. Najboljši daš 5 pik, naslednji 4 pike in tako naprej.
Se mi ne da ocenjevat vseh fotk. Za tistih 5, ki so mi všeč bi si pa vzel čas.