okej ... okej ... delno imaš prav, ampak ...
takole je z moje strani. fotkal sem z vsemi največjimi proizvajalci fotičev oz. z njihovimi fotiči. torej, Pentax/Samsung, Sony, Olympus, Nikon in (no shit Sherlock
), temveč zato, ker mi rokovanje s Canonovimi aparati najbolj ustreza. dobro, gremo naprej ...
Olympus je ... za svojo ceno res dober. leče, vem, da ima ene najboljših. ampak ravno to - koliko časa je E-30 zunaj, koliko časa je E-3 zunaj. če bi tudi sami nekaj naredili v smeri profesionalne fotografije, bi mogoče bilo slabše. ko sem sam vstopal v DSLR svet, sem mislil nabavit itak Olympusa - zakaj - ker bi takrat za najmanj denarja dobil največ. ampak - štos je v tem, da če bi danes hotel nabavit nekaj novega oz. od njih naprejdnejšega - sej ni. ne obstaja. zato mi Olympus ne diši. pa dela super produkte, super fotiče (DSLR, da ne bo pomote) in odlične leče. ampak, kaj mi to pomaga, če sem takrat, ko sem imel E-3 na testu, rabil ne vem koliko časa, da sem nastavil osnovne stvari. tudi pri Nikonu mi gre hitreje, pa ma menije tako zavite, kot ena čreva ... to je tisti največji minus ...
kar se pa tiče kompaktov - če ti povem, da imam Panasonic tz6 in ne katerega od Ixusov ... ?
dost prepucavanja, dejmo pobu pomagat, kaj nej nabav. js pravim nekaj od Canona.
joke, joke - za amatersko rabo, kar koli od vstopnega razreda nabavi (ob predpostavki, da bo znal dobro delati s tem fotičem), bo dalo zelo lepe rezultate. samo ukrotiti ga je treba.