forum

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Tud če bodo kosmate?
evil.gif
potem boš pač feministična moderatorka...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
In zakaj misliš, da ne bi znala reda narest? Z nežno ročico... mam kar nekaj izkušenj z redom delat.
Pa, da me ne bo slučajno prijelo in bom ponudbo sprejela??
Pa brez fovšije prosim!!!
evil.gif

Ma to je k Ljubica Jelušič k je bla obrambna ministrica...tud če še tak ded v kikli zgleda....Ma ni to to no
tongue-1.gif

Sploh pa si tvegan element k raj flirtaš k da bi pa red delala...pač v ženski naravi...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Jaz pri takih psihopatih kot jih opisuješ vidim samo slabo oddelan javni del...

....zato pa pravim da bi sam kot moderator Mel nek "javni"del kamor bi samo moderatorji pisali not poročila...

Sm pa ke bi pa še grožnje bananega not nalepu iz Zsjev...

Bi blo hitro porihtano...

Iz napisanega je namreč razvidno da je ravno ignoranca moderatorjev največji problem...pa ne čist dobesedna...

Če kljukca zasijes črno na belem bi blo pol manj pizdakanja po Zsjih...

Amaterji
tongue-1.gif

Naj za začetek napišejo, kdo je sral po zs...

splošno znano je, da si na veliko preko zs informacije med seboj pošiljajo ælani leve stalkerske horde...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Zaradi mene lahko, če si to želiš... Škodilo ne bi, zdaj ko ima skorpi drugo delo.

krasno...potem bo pa zbanala pol foruma, ko bo imela PMS al pa kakšno drugo hormonsko neravnovesje...

''Podjetnik ne more vzeti ženske v službo kot enakovredne moškemu, saj so ženske dva dni v mesecu relativno neprištevne.'' dr. Rugelj..

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
In zakaj misliš, da ne bi znala reda narest? Z nežno ročico... mam kar nekaj izkušenj z redom delat.
Pa, da me ne bo slučajno prijelo in bom ponudbo sprejela??
Pa brez fovšije prosim!!!
evil.gif

Še enega spodobnega predolga za titulo ne znaš lansirat...no ja, za alter muderirat ne potrebuješ nekih posebnih znanj, sposobnosti, intelekta...samo če pogledamo 'padlega angela' sneco snece kuku 'subsidiarnega' snecerja...

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Ti si že skoz neprišteven, se tu ne zdi???
Sproducirala pa nisem zato, ker kot mi je nek alterjevec predlagal... da ne boš še kakšna krila dobil... kaj bi ti dodatno municijo dajala...
Lahko nočko fantek...
Be afraid, be very afraid
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Sproducirala pa nisem zato, ker kot mi je nek alterjevec predlagal... da ne boš še kakšna krila dobil... kaj bi ti dodatno municijo dajala...
Lahko nočko fantek...
evil.gif

Se strinjam, da tudi ženska postane mod, po moje bo znala narediti red.

Glede æebinarja pa gre za izgubljen primer, vidim, da se nonstop vate vtika, očitno ima neke težave z ženskami, dobiti si jih ne more pa mu edino ti na forumu ostaneš, najbrž tudi zasedena
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Pa btw... Sem pogledal zdajle tvoj profil..., od kar si na alterju imas 11 zabelezkov od razlicnih moderatorjev..., jaz sem po raznih slo forumih od leta 2001, niti 1x nisem dobil nikakrsnega opzorila, kaj sele ban-a. Štekaš?

Štekamo ja-moderatorji ste nedotakljivi. Razen vulkanizerja.
evil.gif

BTW, nisem vedel, da vodite dosjeje.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Lahko nočko fantek...
evil.gif

Se strinjam, da tudi ženska postane mod, po moje bo znala narediti red.

Glede æebinarja pa gre za izgubljen primer, vidim, da se nonstop vate vtika, očitno ima neke težave z ženskami, dobiti si jih ne more pa mu edino ti na forumu ostaneš, najbrž tudi zasedena
evil.gif

Ja, pri tebi doma ga je ženska očitno že naredila, zato se najberže zatekaš sem gor, kjer skušaš sproščati frustracije...psihična kastracija, domnevam
evil.gif

Sicer pa je vreækica pred kratkim spet odprla temo o meni, pa se je moj komentar nanašal na to.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Niso nedotakljivi, 'subsidiarni moderator' se je moral zelo na hitro posloviti (brca čez prag), ko je neupravičeno banal stardeca.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Pa btw... Sem pogledal zdajle tvoj profil..., od kar si na alterju imas 11 zabelezkov od razlicnih moderatorjev..., jaz sem po raznih slo forumih od leta 2001, niti 1x nisem dobil nikakrsnega opzorila, kaj sele ban-a. Štekaš?

Štekamo ja-moderatorji ste nedotakljivi. Razen vulkanizerja.
evil.gif

BTW, nisem vedel, da vodite dosjeje.

Misliš da so njega popisali za un čustveni izliv k ga je Mel po tednu brez elektrike? Jaz bi mu dal čisto 10...... za glumo
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Še mene, še mene
cheer.gif

(za 3 bane se spomnem, za kaj več pa ne vem)

tongue-1.gif

Citat:
Zapiski pri uporabniku

[18.1.2010 14:40] <stein> miniban (obema) zaradi drkanja z uporabnikom Jado
[19.10.2012 17:49] <stein> ponavljajoče spemanje po zdravju (24ur bana)
[10.2.2013 13:02] <IbizaDriver> 1 opozorilo - spamanje
[5.9.2015 13:51] <ovca> 7 dni bana zaradi zmerjanja in podjebavanja

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Zakaj si pa ti tukaj gor....????
uf-1.gif

Predvidevam, da zaradi tega, ker nimaš dela (službe), ženske.... pa da se lahko umakneš od mamice, razen seveda v času kosila, kot ti govejo župco naredi.
grims-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Ah se vidi-stein. Zagovornik alternative, ki je v oddelku zdravje dopuščal alternativne sralce in benal, če si jim povedal svoje
crazy1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pri vas se pa po dveh ali 5 letih ne briše?
hujši ste od sove, mnz..na ravni udbe. mogoče ste pa res komunisteki.

Zakaj pa bi bilo to po tvoje potrebno brisat?