forum

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma daj ugasni se že 1x, mater si tečen. Zaradi takih kot si ti je SLO razdeljena kot je.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Zakaj pa bi bilo to po tvoje potrebno brisat?
Mogoče zaradi kakšnih baz osebnih podatkov, katere vodite
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Mi poveš za enga levičarja tu na forumu? hvala

sama teorija zarote te je

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ma daj ugasni se že 1x, mater si tečen. Zaradi takih kot si ti je SLO razdeljena kot je.
Vsi mislite, delajte, izgledajte... kot jaz bomo povsem enotni
stupid-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Saj bom zdaj ugasnu. Samo še to.

Dokler so morali bit desničarji in žrtve samo tiho in si niso upali nič povedat, slovenija ni bila razdeljena. Vladalo je enoumje. Eni so delali kar so hoteli, drugi so morali bit pa samo tiho. Jasno, da pol privilegiranci niso občutili razdeljenosti, saj je bilo vse po njihovo kot so hoteli..
Zdaj, ko pa se sliši tudi druga plat resnice, in druga plat zgodovine, je slovenija pa razdeljena. Zanimivo ne?
To pač dela laž. Družba grajena na laži in zločinih, ne more obstat. Ni šans.
A mi boš zdaj še ti dodaten ban stisnu, ker sem povedal svoje mnenje?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.083
113
v lokalni ostariji
dej stardec res si adijo pamet postal... še pol leta nazaj kolikor toliko normalen zdaj pa zgleda da je letošnja letina preveč bogata s šmarnico...

kakšen bi naj bil dober moderator? da bi take ki se ne strinjajo s tvojimi lažmi potolkel? kameleon bi bil pravi...

in ja zaradi bedakov ki vlečejo 70 let stare kosti ven in še sami ne vedo zakaj je slovenijia v riti...

no vem zakaj jim je naročeno da to delajo...

da narod laja in se fokusira na drugorazredno temo... naročniki pa lepo v miru pljačkajo...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Slovenija je v riti, ker leta 1991 nismo lustrirali tistih, ki so te kosti razsejali okrog ter njihovih duhovnih naslednikov.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ni tolk problem kaj....ampak stopnja na kateri pišeš...

...plus da si se javno posmehoval da etak samo provociras s pisanjem!

Pokaži mi zadnji post kjer sm proviciral. Al pa kej tazga napisal da ti grem tok v nos.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Čist nikol nism zagovarjal napade muslimanov na kogarkoli. To da ne dojamete da vse stvari niso črno bele pa ni moj problem