[Formula 1] VN Brazilije - Interlagos

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

bborst

Pripravnik
19. avg 2007
75
0
6
Hehe Glock.
hysterical-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tocno to.. saj se vidi, kako postane driftabilno, ko furas s "slicksi" po mokri stezi...

Ali pa.. poglejmo koliko je Heidfeld proftiral v SPAju z deznimi gumami v dveh krogih..

Cestitke Hamiltonu.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
750KM nič TCja pa čist mokra steza na slicsih....

In ti misleš da bi šlo ane? On vrjetno ne zna.
tongue-1.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
524
108
43
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Glock je bil na slicsih, mislim kaj vi spremlate še rebelde vmes? KK pa mislete da je tok visok pršu.
stupid-1.gif

Čestitke Hamiltonu, lepo je blo videt od Masse fotra pa bratca v boxih...
grin1.gif

In? Kljub temu tukaj zelo smrdi. Če ni imel nobenih težav z avtom, potem je jasno kaj se je tu dogajalo.

Sicer pa super dirka. Tudi Hamilton si zasluži zmago, čeprav bi bilo veliko lepše, če bi si jo na zadnji dirki pridobil z znanjem.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Glock je dobesedno se UMAKNIL čeprav se je boril za pozicijo. Kako je lahko krog prej ob istih gumah, na isti stezi vzil zadnji ovink normalno, zadnji krog pa ne? 99,9% je tole kuhna!

Hamilton si letos tega naslova NE zasluži.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Izgleda, da je začelo en krog prezgodaj deževati
frown-1.gif

V prejšnjih krogih je imel Glock najhitrejše čase.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ma dej... pusti jih. Tile komentarji me spominjajo na Corlovo sodelovanje v temah o fuzbalu v obdobju evropskega prvenstva.....

Tako kot sta Glock in Trulli profitirala, tako sta tudi popušila ob močnem dežju.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Glock je bil na slicsih, mislim kaj vi spremlate še rebelde vmes? KK pa mislete da je tok visok pršu.
stupid-1.gif

Čestitke Hamiltonu, lepo je blo videt od Masse fotra pa bratca v boxih...
grin1.gif

In? Kljub temu tukaj zelo smrdi. Če ni imel nobenih težav z avtom, potem je jasno kaj se je tu dogajalo.

Sicer pa super dirka. Tudi Hamilton si zasluži zmago, čeprav bi bilo veliko lepše, če bi si jo na zadnji dirki pridobil z znanjem.

Kako komentiraš skoraj identičen čas Trullija na istih gumah? Je tudi on bil dogovorjen z Glockom in Kovalinenom, da jima šenka mesto?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
isti naliv prejšnjoi korg dokaj normalno na koncu pa kar naenkrat ni šlo KUHINJA!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ah.. sore loosers
evil.gif

A si videl na startu, ko je 2 minute padal dez, koliko ga je naneslo? Toliko, da je bila skoraj dilema intermediate ali full wet..

Tukaj je bilo pa isto.. in gume za suho stezo in tak naliv = no-go.. Ce si dobro gledal, bos videl, da je Glock driftal v zadnjem ovinku..

Za merilo imas pa se to, da je imel Hami gume za mokro stezo in je 3x kar lepo oddriftal na stezi.. kaj pocnes sele z dry gumami..

Hamiltonu se je pac usralo, nimas kaj..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ajoj... še eno potrdilo o opranosti večine ferrarijevih navijačev
bonk.gif

POGLEJ SI ČASE!

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
LOL končno je nekdo ferrarija zjebal na njihov način.kot so oni parkrat dobili točke na tak način so jim to sedaj storili še drugi

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Spizdyja pogrešam... da ni storil samomor takoj po koncu dirke, ko je kazalo na Massino zmagoslavje v prvenstvu? Upam, da ni imel kaj osterga ob sebi...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
cheer.gif

Ferrariju ni uspelo nakrast naslov, popušili na celi črti. Pol se gre pa še brazilc jokat ker ni uspelo nakrast naslov. NEMA SREČE!!!! NEBO SE OTVORILOOOOOOO!!!!!!!!!!
hysterical-1.gif

Kako lep je dan ko ferrari popuši, tisto ko so se veselili v ferrariju na koncu in face 3 sekunde za tem pa je FUKIN EPSKO!!!!!
hysterical-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Kar se mene tiče niti massa niti hamilton letos nista pokazala toliko, da bi si zasluzila naslov.

Kar se pa tiče looserja? Moja ekipa je SVETOVNI prvak v konstruktorskem prvenstvu! Kar meni popolnoma zadošča. Sploh, ker je Kimi letos bil gnil do amena
evil.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
524
108
43
No, če smo pri časih, je razlika med Trullijem in Glockom v sektorju tri točno 2,2 sekunde. Sicer nisem ekspert za formulo (in verjamem, da tudi ti nisi še nikoli vozil), pa vendar je vse skupaj na posnetku zgledalo smešno. In mi je čisto vseeno kdo je zmagal na koncu. Kot sem že prej napisal, naslov bi si zaslužila oba.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.