Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
pomeni če bo nek team na vse testiranjih imel po 3 sekunde zaostanka, to pomeni da so izdatno testirali in bo konkurenčen, ter zmagovalen bolid? malo morgen.
Ne razumem, zakaj ne bi šli na polno in bi skrivali? Strah je vedno boljši kot optimizem..naj mecka pokaže, da je 2sec pred ostalimi in jim napodi strah v kosti da bodo vsi bledi, kaj pa bojo naredili v teh treh tednih...nič ne morejo, edino..če pač kradejo od ostalih ideje, a lansko leto vemo kako je bilo s f-ducti...ena moštva niti v celem letu niso uspelo skopirati zadeve, da bi delovala optimalno, tako da res ne vem.
pa še sponzorji imajo radi, če se o njihovih vajencih govori na veliko, pozitivno seveda.
Ja pa saj je že dopoldne bil hiter...najhitrejši aktualnega dne..hitrejši je edino bil massa, ampak njegov četrtkov čas je bil hitrejši. Kasneje, popoldan, pa je vozil še hitreje od tistega časa.
Jaz sem ze ene parkrat razlozil, da se skupno na 4.-5. dan overall testiranj se se ne vozi na cas.. Vecinoma imajo vsi nove dirkalnike, edino Redbull, Toro Rosso, Sauber mi delujejo evolucije. In preden na novem dirkalniku stestiras vse sisteme traja..
- testirajo lahko s polnim ali praznim tankom, cca 3 sekunde na krog je razlike.
- lahko testirajo s KERS-om ali brez
- lahko testirajo z pomicnim zadnjim krilcem, ali ne..
- lahko na določenih delih steze odnehajo.. za zavajanje nasprotnika
- testirajo lahko high-downforce in low-downforce setup za kasneje dirke in efekt teh setupov na obrabo gum in aerodinamiko okoli gum (Williams spet uporablja "kosilnico", za ugotavljanje aera okoli gum)
- lahko so ze montirali vse novitete na dirkalnik, lahko grejo korak za korakom, da vidijo kaj kater kos prinese
- kombinacija vseh navedenih reci.
Poglej recimo BMW-ja v 2008.. na zimskih testiranjih so bli bogi.. res bogi.. prve dirke so tudi bili nic posebnega. A proti koncu leta se je Kubica boril za naslov..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.