Pisi mi na pm,Pa ajde frajer prid pa mi kej povej v zivo k si taka faca. Da te vidmo. Frajer za tipkovnico, povej kje kdaj,da te vidm pa tvoje racing sposobnosti. K si ze tak frajer...
Pisi mi na pm,
fetiš ne zamorce al kaj ti dogaja?Zato morjo maxu dirke senkavat, k je tako super dobra ja... Nevaspitani mali...
Ahahaha, Najbolji je ruknil v panic mode Drugače pa ja, vsi se strinjajo, da je Hamlet kriv, moral bi, pustiti e avto prostora, on pa direkt na sekanje ovinka. Pol je še tough black ni**a malo v avtu posedel, da se nebi slučajno z Maxom srečal Od solatic pa artičok pač ni nekih mišic Bottas pa dokazuje, kako hiter je dejansko in da je pri Mercu špilal evnuha. Ded je doktor za Barichella in Irvina
Malo se o maxovem race pace, da bo najbolji pomirjen.
Max je imel postanek 11sec, zgubil je torej 9sec. Lujz je bil za njim 4sec. Potem je en krog peljal max na polni, lujz prehitel norrisa in v boks, imel 4sec postanek a prisel ven vzporedno z maxom.
kako hitro je takrat peljal max, da je nadoknadil 5sec?
Jaz bi rad videl od blmja post race izjavo
Glavno da je tvojega bik nasadil in da je rossi predzadnji.Najednik: črne kite so tvoja specialnost. Kot vem je Bagnaia danes posolal markca, tako da vse stima. Pa se Botas bo zmagal, tko da... vse ok. Se Nole zmaga pa bo almost perfect day. Drugi pa v jok na drevo zarad mene.