1. Nikoli noben (se najmanj pa jaz) ni rekel,da ima karkoli Vetel pri poku gume. Verstapen pa ja, mnenja sem, da ce bi peljal pametneje, bi tudi guma dalj drzala. Zakaj? Od 24ih je samo dvema odneslo gumo. Cisto slucajno onima dvema, ki sta 'nazigala' do konca ne? Nima veze se tukaj zgovarjat, da sta mela premal napumpane. Na istem lortalu ki ga je nalimal un umetnik vceraj najdes poste o trm kako to ni krivo. Tko da nehejte ze glumit pa opravicvat te loleke. Ce so najboljsi bojo zmagal tko al drgac ne? Ker ce ne bojo niso dost dobri, simpl.
2. Ne polagaj mi besed v usta. Hamilton je zame trenutno top-shit voznik. Vsekakor boljsi kot VER, neprimerno. Ima oz. imel je seveda tudi top-shit bolid, nikoli nisem in ne bom zanikal. Kot je sumi najboljsega v tistih casih, Vetel isto, ist velja za Ham. In podobno ima sedaj VER zelo dober (zame najboljsi) bolid na gridu. Smesni ste pa ostali s tistim, da ko zmaga Ham je to zaradi avta, Ver pa zato ker je top driver. Kaj tu ni jasno? Za razliko od nekaterih ta stalisca pisem ves cas in jih ne spreminjam. V koncni fazi me bk kdo je prvak, samo trenutno je Ham pac najboljsi. Je tezko priznat? Meni ne.
3. Res? Ne delaj se bogega ampak preberi moja stalisca se enkrat pa ti bo mogoce jasno.
4. Biti GOAT je tocno to kar pises da ni. Eno so subjektivna mnenja posameznikov, drugo je merjenje preko skupno dogovorjenih metrik in evaluacija slednjega. In ravno ta uspeh je potem lahko primerljiv za merjenje kdo od sodelujocih ima daljsega. Ce ti to dela tezavo se nehava pogovarjat. GOAT ni to kar jaz ali ti misliva (jaz izkljucno na osnovi rezultatov, ti dodas se barvo oci v enacbo, Darjan se kak vesoljski parameter in potem merimo super neprimerljivo). To je dost za kafanske debate v katerih se najbol pocutite, ne vem, ocitno se takrat sami seb zdite pomembni al kaj? Ce hoces karkoli pametnga povedat se drzi faktov, ne visje opisanih neuboloz. Zato se enkrat: Lewis je trenutno GOAT, lahko se meces na tla, ce hoces. Oz. v tvoji (vasih) glavah pac ni (popolnoma legalno) ampak to je v tvoji glavi. Uradno pa je GOAT! Zakaj, preberi visje. Ko boste s tem raspucal bo tud pogovor drugacen.
Tko, zdej pa v jok in na drevo.