To so načrtno nardil, da so maxu kao dali naslov, sedaj mu ga bodo pa vzeli, da ga še mal razjezijone jokat
so lepo povedali "to je dirkanje"
Kdo joka in zakaj? Sezona ful zanimiva, pomdolgem casu super za gledat. Ni kaj za jokat.ne jokat
so lepo povedali "to je dirkanje"
Dali so mu ja, na stezi ga je prehitel in adijo.To so načrtno nardil, da so maxu kao dali naslov, sedaj mu ga bodo pa vzeli, da ga še mal zajebavajo
Kakšna pravila, pomiri seKdo joka in zakaj? Sezona ful zanimiva, pomdolgem casu super za gledat. Ni kaj za jokat.
Na drugi strank pa: pravil se mora drzat tudi (in predvsem) FIA. Tukaj se jih, kot je videti, niso, kar bi lahko prineslo razplet za zeleno mizo. To pa nikoli ni OK in bi pokvarilo super sezoni.
Lej, ce se sama FIA ne drzi pravil, ki se nanasajo nanjo(pustimo ob strani dogajanje med dirkaci, piesm le o prvilih, ki urejajo delovanje funkcionarjev FIA) , potem zakaj sploh pravila? Potem pa hard racing pa je …Kakšna pravila, pomiri se
2x so mu danes povedali "hard racing", "thats racing"
Nehaj gledat pa idi v gledališče, tam po notah špilajo
Take izjeme nei. Lahko se odlocijo da ali ne spustijo lapped naprej in koncajo SC. Ce pa jih spostijo, ap je predpisano da se spusti vse in sele po koncu naslenjega kroga umakne SC. Druge opcije ni. Kar preberil 39.12Ce je zadnji krog umik SCja se ne rabi cakat na lapped avte.
mi gledamo f1, za gledalce, šov...Lej, ce se sama FIA ne drzi pravil, ki se nanasajo nanjo(pustimo ob strani dogajanje med dirkaci, piesm le o prvilih, ki urejajo delovanje funkcionarjev FIA) , potem zakaj sploh pravila? Potem pa hard racing pa je …
Ja, in vse to je bilo to sezono super, kot ze dolgo ne. Ni dvoma. Po dolgem casu sem F1 celomsezono kot gledalec gledal z uzitkom. Kot gledam F2, Indy, Nascar, Supercars ..mi gledamo f1, za gledalce, šov...
ne razumeš
racing, dirkanje
Ja, in vse to je bilo to sezono super, kot ze dolgo ne. Ni dvoma. Po dolgem casu sem F1 celomsezono kot gledalec gledal z uzitkom. Kot gledam F2, Indy, Nascar, Supercars ..
In skoda bi bilo, da zdaj zo zaj… na koncu seznoen in nam porinejo nek razplet, ki ni bil na stezi, med dirkanjem, pred gledalci.
In ravno to se zaradi Massija lahko zgodi. Ker se ni drzal pravil. Ker je Merc ze vlozil 2 protesta (ni se jasno kaksna, ampak ugibam da enega zato, ker niso vsi lapped prehiteli in ker se je potem SC prehitro umaknil, ker omenjajo 48.12, eden pa mi disi po tem, da je morda Max za hip prehitel Lewisa ko me t szabiral in pospeseval, ker omenjajo 48.8).
In evo, namesto da bu uzivali po dirkasko zanimivi sezoni in lahko Maxa 100% slavili kot prvaka, je tu en velik vprasaj in se lahko zgodi tudi tisto, cesar nihce noce - razplet 2 meseca kasneje v neki pisarni v Parizu …