včeraj je bilo ogromno sreče, da. že to, da je ostal pri zavesti, je bilo po moje odločilnega pomena.
potem, da je avto šel na pol, ker je potem manj teže, manj vrtilne sile, ko se je avto obračal (še vedno mi ni jasno, zakaj se je avto tako zasukal, a po drugi strani, če se ne bi, ne vem, če bi šel na pol ...
halo. hans. čelada (tudi če se je vizir stopil, je vseeno imel vsaj nekaj časa pred nosom malce zaščite, da ni vdihoval direktno ognja (Lauda je imel med drugim tudi opečena pljuča, kar je bil pri njemu takrat največji problem). tudi to, da se je ograja tako podala, mogoče ni tako slabo, ker je bil pojemek oz. prevzem energije večji in ni šlo vse v hans in pas ... kar je pomemben dejavnik pri blackoutu. ni pa mi jasno, da so kolesa tako odletela, vem, da je bila huda sila, ampak so že bile hude nesreče, kjer bi kolo gladko moralo odtrgati, pa je ostalo na avtu ...
skratka - meni je včeraj zastal dih, ko sem videl tisto puščico v smeri ograje, me je že stisnilo, potem še tista ognjena krogla, ki kar ni in ni nehala ... in še tist dooolg premor ... res sem bil pripravljen na najhujše ... tako pa ima Romain zdaj dva rojstna dneva. velika sreča.
ampak - ves ogenj in srečo na stran - zakaj zavraga je rinil tja na desno, ker je bila opcija iti mimo Magnussena tudi po levi strani ...