tu se pa ne strinjam s tabo. Verstappen ima izredno kontrolo nad avtomobilom, kar je pokazal tudi, sicer prevečkat, s to kontrolo nad vrtenjem. mislim, da če kdo lahko ogrozi Hamiltonovih 8 naslovov (da, napovedujem, da bo prvak še naslednjo sezono, le mislim, da bo imel malce več konkurence), potem pa Hamilton zaključi in od ostalega grida si mislim, da je Verstappen res najboljši. razočaral me je ravno Leclerc, ker se mi zdi, da se v dežju ne znajde najbolj, pozitivno presenetil pa Perez, in pa Stroll, čeprav ne vem, kaj je bilo tam, da ga je kar naenkrat pobralo in ga ni bilo nikjer več ...
se mi pa zdi, da se v bližnji prihodnosti nimamo česa bati - Verstappen, Norris, Leclerc, Russel, vkolikor bodo imeli konkurenčen material, bo veliko dobrih dvobojev, tudi za naslov prvaka.
Leclerc ki je v F1 dve sezoni, brez nekih izkusenj v dezju proti fetlu. In ta komaj mimo ker je pac razgreta mlada glava na koncu sla v riziko. V skupnem sestevku eden best of the rest drugi pa "back of the grid champion". Nevem kaj je tu tako za razocarat. Danes se je videlo kdo vozi konstantno brez napak od starta do cilja in koga nosi po pisti levo desno, med drugim tudi Verstappna. Za tako dirko moras imet se kaj izkusenj zraven talenta. Zato je Perez odpeljal tako suvereno. Stroll pa je se ravnotako otrocicek, potem ko ga je odneslo je tako pozivckal da je totalno zgubil koncentracijo in ni slo vec nikamor, kljub novim gumam. Za prmerjavo z Perezom ki (prejsnja dirka) iz padca na 20 mesto pride na visoko 6 mesto. To je razlika med trezno glavo in Playstation mentaliteto.