Ferštapn? Pa decko nima za burek. Hamilton je posolal kar se posolat da. Otroc glejte in si zapomnte, tazga ne bo vec kmalu. Ferstapn ni to in kot kaze tud ne bo, pac overrated decko za reklame namene. Komentatorja pa: pejta okulistu, pol pa se mal v solo. Lukic, tebe kot se spomnem s Katje, si bil neki vec kar se inteligence tice (mal introventiran ampak se zmeri brihtn), pol pa take pokas po tvju? Kasn Leklerk, pa clovk je mel 20 sekund prednosti in tud ce bi prsel za njim ven bi ga zlickal z novimi gumami. Krneki srackata, un Andraz je itak za penzijo direkt. Dejte mu Strolovo lutko kupt pa adijo rect k ta ni za komentatorja. Alisica vzamte, tale ni za to...
HAMILTON PA DARMAR! ONE & ONLY!
tu se pa ne strinjam s tabo. Verstappen ima izredno kontrolo nad avtomobilom, kar je pokazal tudi, sicer prevečkat, s to kontrolo nad vrtenjem. mislim, da če kdo lahko ogrozi Hamiltonovih 8 naslovov (da, napovedujem, da bo prvak še naslednjo sezono, le mislim, da bo imel malce več konkurence), potem pa Hamilton zaključi in od ostalega grida si mislim, da je Verstappen res najboljši. razočaral me je ravno Leclerc, ker se mi zdi, da se v dežju ne znajde najbolj, pozitivno presenetil pa Perez, in pa Stroll, čeprav ne vem, kaj je bilo tam, da ga je kar naenkrat pobralo in ga ni bilo nikjer več ...
se mi pa zdi, da se v bližnji prihodnosti nimamo česa bati - Verstappen, Norris, Leclerc, Russel, vkolikor bodo imeli konkurenčen material, bo veliko dobrih dvobojev, tudi za naslov prvaka.