pa kje je bil zataknjen ta del? ni mi čisto jasno? sem najprej mislil, da je joke, samo potem je bilo kar nekaj govora o tem. če ga je toliko oviralo, verjetno bi se splacalo med postankom to ven spravit?
Najboljši voznik je. Izven tega pa čisto navaden dvoličen attention whore.Pobci, al je najboljsi.
Ne samo to...Hamilton ima svoj team v extreeme E, neka avtocross električna varianta, 5 dirk na leto
Pa Rosberg tudi. Škoda, da še ne vozita.
Najboljši voznik je. Izven tega pa čisto navaden dvoličen attention whore.
Šuma se ni ven metal s političnimi forami in silil celega paddocka v klečanje. Osebnostno mi je bil sicer antipatičen, čeprav pravijo, da je bil zasebno prijeten.
Tako pa izgleda štartna vrsta, če ni glavni igralec avto, ampak dirkač!
Ferštapn? Pa decko nima za burek. Hamilton je posolal kar se posolat da. Otroc glejte in si zapomnte, tazga ne bo vec kmalu. Ferstapn ni to in kot kaze tud ne bo, pac overrated decko za reklame namene. Komentatorja pa: pejta okulistu, pol pa se mal v solo. Lukic, tebe kot se spomnem s Katje, si bil neki vec kar se inteligence tice (mal introventiran ampak se zmeri brihtn), pol pa take pokas po tvju? Kasn Leklerk, pa clovk je mel 20 sekund prednosti in tud ce bi prsel za njim ven bi ga zlickal z novimi gumami. Krneki srackata, un Andraz je itak za penzijo direkt. Dejte mu Strolovo lutko kupt pa adijo rect k ta ni za komentatorja. Alisica vzamte, tale ni za to...
HAMILTON PA DARMAR! ONE & ONLY!
Najbolji
zanimivo nisi včeraj nič napisal kako jih je Hamilton pošolal. Pa dokler ni šel Vettel na menjavo ga revež niti prehiteti ni uspel. In to enega nesposobnega dirkača (kot sem prebiral zadnje čase tule) v eni kanti od avta.
Je dober voznik, ima pa tudi srečo in pa dobro taktiko.
Ja, tretji, zatipk seveda. KLer je Lec zaj... in zdrsnil za oba.Najbolji
zanimivo nisi včeraj nič napisal kako jih je Hamilton pošolal. Pa dokler ni šel Vettel na menjavo ga revež niti prehiteti ni uspel. In to enega nesposobnega dirkača (kot sem prebiral zadnje čase tule) v eni kanti od avta.
Je dober voznik, ima pa tudi srečo in pa dobro taktiko.
SJTV1
A ni bil drugi Perez, Vettel pa tretji?