Citat:
Uporabnik JPM pravi:
za alonsa bi ga prodal zihr.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Debilizem novinarjev in vseh, kateri omenjajo to možnost.
to je počasi že res neverjetno....toliko klobas in bedarij kot so spisali letos...groza.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne bodi no neumen
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ne...se ne strinjam! Novinarji majo oz. bi vsaj morali met en kodeks in se ga vsaj za en las držat! Pisanje takih debilizmov, katere se lahko ovrže z 100 argumenti proti in katere mora pol zanikat še glavni akter.....BOLNO!
Bom pisal na POP, da so me klicali iz fefafija, da bojo kimija degradiral v testnega voznika in bodo mene vzel...res bi se čudil če ne bi tega objavili...preverjali vsekakor ne bi.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako si lahko naslednik nekoga, od koga si boljši?
Edino kar se iz letošnje sezona lahko razplete je to, da je hamilton senzacija, ki je še ni bilo.
Ampak jaz pravim, da iz pokavce ne bo kaj dosti. Bomo pa videli, pustimo se presenetit.
In Kimi boljši od Hamiltona, Alonsa in Schumacherja...Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako si lahko naslednik nekoga, od koga si boljši?
Edino kar se iz letošnje sezona lahko razplete je to, da je hamilton senzacija, ki je še ni bilo.
Ampak jaz pravim, da iz pokavce ne bo kaj dosti. Bomo pa videli, pustimo se presenetit.
Kot prvo , ne razumem tega da je Alonso boljši kot Schumacher ? Sta kdaj dirkala v enakem dirkalniku ? Alonso je postal 2× prvak z najboljšim dirkalnikom in z veliko mero sreče.
Ampak ce ti reces da je Alonso boljši kot Schumacher, to pomeni da je Hamilton boljsi od Alonsa IN Schumacherja