FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Huda, napeta dirka z dosti preobrati.Razen vettla in še koga so se vsi premešali od štarta pa do cilja.

Renault powah dobesedno!! Čestitke prvim trem, res izjemno.Tudi ata je verjetno stiskal , kolko se je dalo in prišel iz 22. mesta na 10. do ene točke. Rosberg solidno, ampak nič kaj prepričljivo. Mclarn popolnoma pado.DiResta pravtako odlično odpelal.

Bojo pa komisarji meli dosti dela po dirki
evil.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Najbolj sem užival ob gledanju današnje dirke kako igrata tisti dve babi tenis.
Gnilobe RTVjevske.
Še dobro, da obstaja ORF, da sem tam spremljal dirko. Bo treba se nemško naučit, da bom razumel kaj govorita komentatorja. :p
Dobra dirka, edin ni mi jasno zakaj je šumi začel na mehkih namesto na trdih gumah.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Kaj je bilo pri Rosbergu odličnega? Zanič štart in čudno vijuganje?
Ata? Nič posebnega, se je pač pripeljal na 10. mesto.
Hamiltona so težave z zadnjim levim kolesom stale vsaj 14 s, bil bi najmanj 5.

Očitno je zrak ustrezal Renaultovim motorjem
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Gnilobe RTVjevske.
Še dobro, da obstaja ORF, da sem tam spremljal dirko. Bo treba se nemško naučit, da bom razumel kaj govorita komentatorja. :p
Dobra dirka, edin ni mi jasno zakaj je šumi začel na mehkih namesto na trdih gumah.

Noro ja, sem tu pa tam preklopil, da bi gledal na HD pa vidim nek tenis, pa še to ženski in v nekem tekmovanju, ki "nikogar" ne zanima.

Kaj so delali danes rtvslo
smile-1.gif

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Je bil dober komentar na RTV: prenasate neko tenisko ligo, ki ima v Slo vec igralcev kot pa gledalcev
evil.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Hehe, tocno tako. Kimi pride nazaj po isto letih in je cetrto dirko ze na stopnicah (car careva) , un kekec pa ze tretje leto neki probava in probava, vmes ga smrkavc dere do nezavesti, eni pa se kar o smoli in ne vem kakem solanju. Solanju - koga? Edini k sola, je Nico, pa brez zamere
smile-1.gif
))

Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Stari če do zdaj ni zasovražo ko ga Nico tako nemarno pere že tri leta potem je ne bo kmalu...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Gnilobe RTVjevske.

Noro ja, sem tu pa tam preklopil, da bi gledal na HD pa vidim nek tenis, pa še to ženski in v nekem tekmovanju, ki "nikogar" ne zanima.

Kaj so delali danes rtvslo
smile-1.gif
Je pač teniški lobij naši edini "nekomercialni" TV nakazal nekaj soldov, mi pa malo pobrundamo in naprej vestno plačujemo "obvezni" prispevek. RTV-jevci so v hudi duševni stiski, kako sedaj oglase, ki so na "nekomercialni nacionalki" predvideni za F1, stisnili v tistih nekaj krogov, kar je bilo prenosa dirke. Torej so bili oglasi na 3 kroge.
Pa kaj. Saj raja ne bo opazila. Mi na RTV itaq plujemo nekje med komercialo ter javnim dobrim in tako služimo na dveh koncih. Pa saj vsak večer pripravimo nadmočno oddajo o kulturi....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Sem pričakoval več od dirke, ampak zgleda so gume nek hud faktor za vse, edino renault moštvom je ustrezala steza orenk, mogoče zaradi njihovega TC?

Ata je skurcal gume, mislim da je povedal kar točno, kajti te gume letos nagradijo varčno vožnjo in kaznujejo dirkanje "na robu":

http://www.autosport.com/news/report.php/id/99103

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Nisem gledal cele dirke, ampak zakaj po zadnjem postanku potem Kimi ni mogel več do Vettla? Prej vem da je bil na medium, Vettel pa na soft.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Če se ne motim je bilo prej obratno.

Lotusa je prpa, da bi kimiju gume šle v maloro, tako kot na VN kitajska, in so ga verjetno "varno pripeljali domov".

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ja saj..ti si pa rekel, da je kimi bil prej na medium vettel pa na soft, zdaj pa praviš da je kimi imel soft soft medium?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ne vem potem, kolikor se jaz spomnim so bili tako: vettel, grosjean, kimi...kimi je vozil najhitreje in prvo prehitel grosjeana in potem dohitel vettla in ga tudi poskušal prehiteti, a ni šlo. Takrat je imel kimi soft, grosjean pa medium, kakšne je imel vettel ne vem. No..po par krogih vožnje en za drugim vettel - kimi sta šla oba isti čas v bokse in po tem več kimi ni mogel kaj dosti, kakšne gume sta dala gor ne vem.