FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Michael zafrknil!

Tehnicne tezave z DRS sistemom. Oziroma kakorkoli ze imenujejo pri Mercedesu svoj sistem.

Ja seveda, zato pa je Majkl sedel do konca v avtu, namesto da bi izstopo in bi začel odpravljat "napake". Razočarali so me vodilni pri mercu, zelo.
frown-1.gif

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
"Bernie's Formula One Management television crew did not show a Force India car during all of qualifying"

Kaj se dogaja? Morda kazen za vceraj spusceni trening?

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
To je uradna izjava.

Je pa sigurno pocakal v avtu, saj ga je Heiki ugnal mislim da za samo 12 tisocink cisto na koncu.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
"Bernie's Formula One Management television crew did not show a Force India car during all of qualifying"

Kaj se dogaja? Morda kazen za vceraj spusceni trening?

Možno ja.Ko so se začele kvalifikacije, sta bla prva dva na stezi force indija in marussia s Pic-om in so le tega kazali v hitrem krogu, jaz pa gledam wtf?! in si mislim zakaj, kak, nič jasno
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Michael zafrknil!

Tehnicne tezave z DRS sistemom. Oziroma kakorkoli ze imenujejo pri Mercedesu svoj sistem.

Ja seveda, zato pa je Majkl sedel do konca v avtu, namesto da bi izstopo in bi začel odpravljat "napake". Razočarali so me vodilni pri mercu, zelo.
frown-1.gif

Problem je bil z sistemom ki deluje poleg DRSa
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ma...meni je pa kul po eni strani, da začne 17-ti. Bomo lepo lahko končno videli kako deluje super duper DRS med dirko, molim boga edino, da ga ne bo kak "grosjean" spet skeglal iz steze. Ima na zalogi ogromno novih gum, dirka pa bo skor ziher imela 3 al 4 postanke, tako da bo dovolj časa za kakšno šolanje. Bo vseeno to bolj fun gledat, kot pa da se vozi tam na 5. mestu čisto sam, kaj višje pa itak ne bi mogel prit, pa še to, če sploh.

Ampak ja..neverjetna nesreča letos, 4 dirke, 4 pojebi, pa sam nič kriv, mora res bit karakter da ostane motivacija, kak hamilton ali pa vettel bi tu že popisdeval.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Ksz: gledam spored za slo2 pa vidim da bodo prenos dirke vmes prekinili zaradi tenisa... se da kje drugje gledat celo tekmo razen orf ter rai?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ORF1 - brez reklam

EDIT: drugače ma pa ata letos res smolo (menjalnik, Grossjean, kolo...). Ima vsaj 3 sete neuporabljenih mehkih gum. Predv idevam 3 postanke za ata. Starta na trdih gumah, po 7-9 krogih na mehke in upanje na ugoden razplet s prometom. V idealnem primeru pride do 5. mesta.

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Ksz: gledam spored za slo2 pa vidim da bodo prenos dirke vmes prekinili zaradi tenisa... se da kje drugje gledat celo tekmo razen orf ter rai?

To pa so bedaki ej!! Koga briga tisti gnil tenis, k itak so že izpadle!!

Da ne bo samo off.
Šumi bo danes štartal iz 22 mesta, saj mu bodo menjali menjalnik.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Zaj še ma opcijo prenastavit dirkalnik in s tem štartat iz boksov.Še nekaj pokvarjenih dirk, pa bo zasovražo F1.
frown-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To si razbral iz onega posnetka, ko je primerjava rosberg vs ata na qualy? Samo rosberg je tako hitro vklapljal DRS, ata pa ne?
ne, takrat sem kvalifikacije itak gledal. nisem pa schumija gledal. je pa malo odvisno tudi od nastavitve avta ...