Folk na bolhi je retardiran

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Včeraj zvečer se z enim mariborčanom zmenim, da pridem danes popoldan po bmxa v MB mimogrede na poti v LJ. Vse zmenjeno, preden sem s koroške štartal mu še pošljem sms, da bom čez 45 minut tam in ko sem pred blokom tipa pokličem, da sem tam, da sem po BMXa prišel. Tip pa mi pribije, da ga je že prodal danes.

[cenzura] da bi vedel kje točno stanuje in kdo je mu grem na vrata trkat. [cenzura].

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Čaki čaki čaki....to ni Bolha kriva, da je model štajerc.
ne-ne-1.gif

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Čaki čaki čaki....to ni Bolha kriva, da je model štajerc.
ne-ne-1.gif

In zakaj je potrebno biti žaljiv do Štajercev?....ti si verjetno iz Ljubljane in si Supermen .....če povzamem iz naslova tudi na alterju so nekateri retar******.... ((:)

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Včeraj zvečer se z enim mariborčanom zmenim, da pridem danes popoldan po bmxa v MB mimogrede na poti v LJ. Vse zmenjeno, preden sem s koroške štartal mu še pošljem sms, da bom čez 45 minut tam in ko sem pred blokom tipa pokličem, da sem tam, da sem po BMXa prišel. Tip pa mi pribije, da ga je že prodal danes.

[cenzura] da bi vedel kje točno stanuje in kdo je mu grem na vrata trkat. [cenzura].

Če mu je pa en 50 centov več ponudl - saj veš kako to gre: https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1105465/page/0/fpart/1/vc/1

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Jaz, preden grem po kako stvar, pokličem tik pred startom in če se tip ne javi, ne startam. SMS-ov ne pošiljam, ker lahko, da pridejo z zakasnitvijo do prejemnika.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Cene nisem zbijal nič, sem rekel pridem, če je ok peljem. V glavnem bedak, bom pač drugega našel.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sorry ampak imam toliko slabih izkušenj, ko sem posloval naprej od trojan, da me res odbijate, kar se tiče kakega poslovanja. Raje nakažem 1000€ v Nemčijo kot 20€ štajercu.
tongue-1.gif
Vem pa da nu za posploševat, sam poznam še nekaj takih, ki so se večkrat nategnili, ko so prek bolhe dilali s štajerci.

Aja pa nisem iz žabatowna.
grin1.gif

Rocco

Pripravnik
17. jan 2008
200
0
16
Ljubljana
pred kratkim me je kupec telefona prosil:
"A bi se lahko perpelali v Bistrico ob Solti pa vam dolpačam enih 5 eur za bencin."

"Perpeljal" bi se iz Ljubljane...

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Lepo te je nategnil
aplauz.gif

Shrani si telefonsko ali pa poglej, če še ima kakšne druge oglase na bolhi in če prodaja kaj večjega,težkega ga pokliči pod drugo cifro in ga prepričaj,da si resn kupec ...naj ti pošlje po pošti,pol pa ga ti zajebi pa mu ne dvigni pošte,da bo imel stroške s poštnino,ko ga jebe mrjasca
evil.gif

pol pa mu iz tvoje prave cife napiši...kaki lepi zaključek, po tvoji želji
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.265
9.892
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Sorry ampak imam toliko slabih izkušenj, ko sem posloval naprej od trojan, da me res odbijate, kar se tiče kakega poslovanja. Raje nakažem 1000€ v Nemčijo kot 20€ štajercu.
tongue-1.gif
Vem pa da nu za posploševat, sam poznam še nekaj takih, ki so se večkrat nategnili, ko so prek bolhe dilali s štajerci.

Aja pa nisem iz žabatowna.
grin1.gif
Ja, se strinjam. Meni je zadnjič tudi en sveto obljubljal, da bo kupil, če počakam 2 dni. Sem rekel aj, potem pa nobenega glasu ne na tel. številki ne na mail. No, vem kdo je in veliko prodaja na Bolhi, tako da bo dobil isto porcijo nazaj
evil.gif
, samo čakam na pravi trenutek.
Sicer gre pa čez Trojane za med precej zadev, kjer jih drugje ne povohajo... Sploh pa nekatere specifične zadeve, katere nakazujejo na drugo značilnost prekoTrojancev.
grin1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.371
91
48
Te fore so očitno kar pogoste je treba biti previden. Jaz sem prejšni teden imel podobno foro, se zmenil popoldan da pridem, k sreči sem ga klical in se mi ni javil, pa sem preventivno čakal doma. Klica nisem dobil nazaj.
Dva sodelavca enak primer.
Eden za štedilnik, se zmeni da ga pride popoldan po šihtu iskat, pa je popoldan klical in mu pravi, daje že prodan.
Druga pa je kupovala skiro, se med tednom večkrat kličeta, se zmenita za vikend, da pride iskat, se pelje in na poti izve, da je prodal drugemu.

Prva dva primera sta LJ, tretji pa Trojane

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Saj razumem, da folk pač proda tistemu, ki prvi pride, saj veste tisti, bolje vrabec v roki kot golob na strehi, samo koji [cenzura] [cenzura] moraš bit:
a. da tega ne poveš že takoj
b. da tega ne sporočiš, če zadevo prej prodaš.