sem bil na testni vožnji. no tistih simptomov ki jih je diablo opisal večinoma nisem opazil, razen da je auspuh glasen, kar pa se mi zdi da je zanalašč, športnost pa to, punci se je čisto dopadlo, meni pa tudi. je 1.2 tudi glasen? Vozil sem 1.4, meni se je zdel super, ni ene točke ki bi me pretirano motla. Edino malo čudno je da recimo pri 185 višine, sem se mi zdi skozi nekaj z levim delom glave čohal po levem loku nad oknom
praviš da je 1.2 dovolj za po mestu? Saj mora bit, pospešek je po papiru čisto dovolj, veš mogoče kolko pije samo po mestu? Ker ovi testni je mel 8.5, res pa je da sem ga gnal brez usmiljenja.
Opazil sem tudi da tisto belo usnje na volanu in šaltheblu sicer zgleda uber fancy, ampak pri 4000 prevoženih, je že blo umazano. Me zanima kak se sploh to sčisti, oz. če se sploh da, ko se od rok to not zažere
avto pa je drugače res v nulo simpatičen in bo verjetno zamenjal bavario na hofu. problem je ko ima res miljon kombinacij, pa se ne moreš odločit kaj ti je bolj všeč. Glede na to da bo 90% za po mestu, me ne moti če se dere na AC.