fejk policist

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
dobra da go ga zahklali, me pa bolj zanima kako naj navadna raja ve oz preveri če ga drka pravi ali fejk policist?

Naj ti pove ime in priimek in številko izkaznice.

AFAIK je to dolžan storiti vsak policist ob zahtevi, Apollo popravi me, če se motim.
Ime priimek in enota iz katere prihaja. Številke svoje izkaznice IMHO ne ve nihce

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Citat:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
dobra da go ga zahklali, me pa bolj zanima kako naj navadna raja ve oz preveri če ga drka pravi ali fejk policist?

AFAIK je to dolžan storiti vsak policist ob zahtevi, Apollo popravi me, če se motim.
Saj to si lahko izmisli...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Ime priimek in enota iz katere prihaja. Številke svoje izkaznice IMHO ne ve nihce

Zakaj pa imajo zadnje čase vsi policisti namesto priimka na svoji uniformi samo številko? To se mi zdi tako čudno, da so jim napopali številke, zdaj jih morš pa prosit za ime in priimek.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Uniformirani policist ti pa ni dolzen povedati imena in priimka ampak se lahko odloci in ti pove samo CR stevilko (to kar ima na srajci). Kaj bo nosil (stevilko ali priimek) je odlocitev posameznega policista. Stevilke pa naj ne bi nosili dezurni policisti na postaji ter vodje policijskega okolisa

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ok, Apollo8. Recimo, da poznam tvoje ime in priimek (v resnici ga ne poznam), grem v tvoj kraj in začnem fejkat policaja. No, dokler me en civilist ne vpraša po imenu in priimku, da bo preveril. Jaz mu povem tvoje ime in priimek in iz katere enote prihajam/prihajaš. Na policijski potrdijo, da sem pravi, ker mislijo, da si ti. Ok, predpostavimo, da tudi vem, katera je tvoja izmena in evo, potrjen s policijske lahko zakasiram nevednemu civilistu.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Jah to bi mogu pa met res sreco. Pomojem policaji skoz javljajo lokacijo in kaj pocnejo. Se pravi kako bos ti racunal enemu na mikolsicevi, ce si 5min prej javil da opravljas kontrolo pri klinicnem. Pa se dispecer bi itak takoj preveril se policistovo zgodbo...

Fastly

Pripravnik
5. sep 2007
204
0
16
Ali pa fejk policist res smolo.
tongue-1.gif
Sigurno obstaja kakšen trik za preverbo. Recimo lih vsakih 5min se ravno ne javljajo. Ne vem, sklepam. Sicer pa, če se javi da gre obravnavat nekaj, potem je že lažje, ker obravnave ni konec v 5min. Je treba naprej priti na kraj zločina, obravnava in potem nazaj na postajo. Sedaj, če se javljajo za vsako obravnavo, potem je rešeno. Drugače najbrž itak ne gre.

Pa recimo, da smo sedaj malo prestrašeni in bi človek res rad preveril. Mene je bolj strah, da bi policist menil, da ga direkt v glavo. Pa bi se štele žarnice in take bedarije, če naletiš na debila, ko je v policiji samo zato, da spravlja svoje frustracije na nedolžno prebivalstvo. Tistih normalnih je na žalostn v manjšini.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.802
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
To ni več hec, tako da se lahko tema kar zapre, tu je prišlo do vsaj enega posilstva osebe mlajše od 14 let.
Ja in? Potem se lahko zaprejo vse teme o cerkvi, kjer prihaja do množičnih posilstev mlajših od 14 let obeh spolov.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Torej vzhodno od MB bolje da več ne ustavljamo možem v modrem? Obstaja velika možnost da so fejk
rolleyes-1.gif