Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
HEPANE....kaj pa ce hoces cez 5let polagat licenco za sportno streljanje?
Si se sur?
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
KZS:
Evo mene. Tak da nekdo, ki je napisal, da me ne bo v tej temi, ... je izgubil stavo sam s seboj.
Ne ljubi se mi odgovarjati na vse, niti me ne zanimajo vaši nick-namei in bom odgovoril kar vsem
Na protestu me niso dobili z granitnimi kockami, še manj pa z njimi v nahrbtniku, saj ga niti nisem imel.
Je pa zanimivo, ko si na drugem koncu Evrope, pa da iz časopisov izveš kaj o sebi... sem pa o tem članku v bistvu izvedel 20min nazaj po telefonu... je bilo pa baje objavljeno prejšnji četrtek.... pa "na las podoben avto"... v sloveniji je takšnih na las podobnih nekaj tisoč
V Nemčiji pa se Octavie prodajajo kot vroče žemlje... So tudi te podobne tistim našim???
Prava resnica pa še vedno ni bila nikjer napisana.... still waiting for it...
LP iz .DE...
PS: V kratkem očitno moram k odvetniku pa vložiti še eno dodatno tožbo...
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Si se sur?
brez problemov ker se kazenska evidenca brise po 1 letu po preteku preizkusne dobe ( v primeru pogojne kazni)..totalno SUR sem hahah
No lahko si sure ampak se motis. Naslednjih 10 let je gotovo ne bo imel.Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Si se sur?
brez problemov ker se kazenska evidenca brise po 1 letu po preteku preizkusne dobe ( v primeru pogojne kazni)..totalno SUR sem hahah
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
kazenska evidenca ni kriticna...3 mesece pogojno nikjer ne skodi...
Are you kidding me? :S Kazenska evidenca nikjer ne skodi?!
Ali: Prometne kazni so velikokrat absurdne napram kaznim na sodiscih...Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kazni na sodiscih so velikokrat absurdne napram prometnim kaznim...zal.
Ja, ker tipičen slovenec nima večje želje, kot da nekaj let preživi kot vlačuga na sodiščih.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če nebi bil kriv se nebi pogodil! pika. konc. če imaš čisto vest, pri tebi ne najdejo nobenih dokazov itd potem ni razloga da se pogojuješ a ne?
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
No lahko si sure ampak se motis. Naslednjih 10 let je gotovo ne bo imel.Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Si se sur?
Hint: brise se kazenska evidenca ministrstva za pravosodje. Za orozje se pa preverja se kaka druga + osebno zivljenje in preteklost.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pejt na policija.si in si poglej seznam evidenc ki jih policija vodi in obdeluje. No te evidence so uradne in zakonite in preden mu bo izdana kakrsnakoli orozna listina bo morala zeleno luc dati policija. In na podlagi njegove kriminalne preteklosti te zelene luci ne bo.