fejk policist

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Daj ne nabijajo no, pravnomocna obsodba, kaj pa je danes to taksnega... Na koncu koncev pac ustanovis svojo stranko, pa je!
evil.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
HEPANE....kaj pa ce hoces cez 5let polagat licenco za sportno streljanje?

Si se sur?

brez problemov ker se kazenska evidenca brise po 1 letu po preteku preizkusne dobe ( v primeru pogojne kazni)..totalno SUR sem hahah

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
KZS:
Evo mene. Tak da nekdo, ki je napisal, da me ne bo v tej temi, ... je izgubil stavo sam s seboj.
Ne ljubi se mi odgovarjati na vse, niti me ne zanimajo vaši nick-namei in bom odgovoril kar vsem
smile-1.gif

Na protestu me niso dobili z granitnimi kockami, še manj pa z njimi v nahrbtniku, saj ga niti nisem imel.
hysterical-1.gif

Je pa zanimivo, ko si na drugem koncu Evrope, pa da iz časopisov izveš kaj o sebi... sem pa o tem članku v bistvu izvedel 20min nazaj po telefonu... je bilo pa baje objavljeno prejšnji četrtek.... pa "na las podoben avto"... v sloveniji je takšnih na las podobnih nekaj tisoč
smile-1.gif

V Nemčiji pa se Octavie prodajajo kot vroče žemlje... So tudi te podobne tistim našim???

Prava resnica pa še vedno ni bila nikjer napisana.... still waiting for it...

LP iz .DE...
hysterical-1.gif

PS: V kratkem očitno moram k odvetniku pa vložiti še eno dodatno tožbo...

Ti živiš v pararelnem svetu kot velika večina politikov v naši državi. Drugače pa lahko pravim samo LOL.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.652
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:

Si se sur?

brez problemov ker se kazenska evidenca brise po 1 letu po preteku preizkusne dobe ( v primeru pogojne kazni)..totalno SUR sem hahah

Ma nemoj....preverke (tudi pri sosedih) kaj je to
sprasujem se.gif

Zadnja 2 sihta ki sem ju mel vsakic podpis soglasja da se strinjam da pridobijo potrdilo o nekaznovanosti

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:

Si se sur?

No lahko si sure ampak se motis. Naslednjih 10 let je gotovo ne bo imel.

Hint: brise se kazenska evidenca ministrstva za pravosodje. Za orozje se pa preverja se kaka druga + osebno zivljenje in preteklost.

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
kazenska evidenca ni kriticna...3 mesece pogojno nikjer ne skodi...

Are you kidding me? :S Kazenska evidenca nikjer ne skodi?!
bonk.gif

Na Balkanu smo, očitno. Če je to bolj tudi bolj demokratično kot daleč gori na severu, pa je stvar debate.

Sicer pa: prav gotovo bo šlo tudi tukaj... na slabše...

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kazni na sodiscih so velikokrat absurdne napram prometnim kaznim...zal.
Ali: Prometne kazni so velikokrat absurdne napram kaznim na sodiscih...

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če nebi bil kriv se nebi pogodil! pika. konc. če imaš čisto vest, pri tebi ne najdejo nobenih dokazov itd potem ni razloga da se pogojuješ a ne?
Ja, ker tipičen slovenec nima večje želje, kot da nekaj let preživi kot vlačuga na sodiščih.

Ne rečem, če imaš družinskega odvetnika, ki bo prevzel večino dela...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
če veš da so dokazi taki da boš obsojen (ker je vidno z aviona da si kriv) potem najboljš da priznaš krivdo. če pa so dokazi trhli (ali jih ni) in imaš ti trdnejše pa valda ne boš priznal krivde...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:

Si se sur?

No lahko si sure ampak se motis. Naslednjih 10 let je gotovo ne bo imel.

Hint: brise se kazenska evidenca ministrstva za pravosodje. Za orozje se pa preverja se kaka druga + osebno zivljenje in preteklost.

no res me zanima iz katere uradne ?evidence se bo vidlo, da je bil kaznovan enkrat ko se zadeva izbriše? Razen iz časopisov...no glede na to da verjetno nebo rabil pistole mu dol visi...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Pejt na policija.si in si poglej seznam evidenc ki jih policija vodi in obdeluje. No te evidence so uradne in zakonite in preden mu bo izdana kakrsnakoli orozna listina bo morala zeleno luc dati policija. In na podlagi njegove kriminalne preteklosti te zelene luci ne bo.

Kamele0N

23. jul 2008
42.361
5.652
113
Kot policaj (fejk al pa taprav) bo etak rabu pistolo
smile-1.gif

Ej HEPAN dej pejt zame ukrast skatlco aspirinov....pa mi cez 25let povej ce so ti ze pobrisal
wink-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.361
5.652
113
Pa ce potem lahko dobis se kak drug siht kt luknanje kart na vlaku od Litije do Čateža
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pejt na policija.si in si poglej seznam evidenc ki jih policija vodi in obdeluje. No te evidence so uradne in zakonite in preden mu bo izdana kakrsnakoli orozna listina bo morala zeleno luc dati policija. In na podlagi njegove kriminalne preteklosti te zelene luci ne bo.

ceprav sem se vedno mnenja, da tega podatka policija nebi smela imeti...če si izbrrisan si izbrisan in tega podatka ne sme biti nikjer več...me zanima če policija hrani tudi podatke o mladoletnih prestopnikih po izbrisu kazni...

No Ok, potem smo pač odkrili eno slabost tega ce si pogojno kaznovan...ne moreš imeti pištole...big deal...ceprav sem mnenja, da policija nebi mogla zavrnit na podlagi tega ker si bil 1x pred 10 leti kaznovan in kar je že izbrisano (ker uradno tega ne sme vedet)... še vedno ne vem v kateri evidenci se vodijo izbrisani prestopniki iz kzenske evidence...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Policija vodi evidenco ovadenih oseb. Pa se ene 20 drugih. Sej on bo dobil potrdilo o nekaznovanosti. Sam pri dolocenih stvareh se bo pa zataknilo...npr pri kaki resni preverki za dostop do tajnih podatkov itd...

Btw policija ti lahko zavrne orozni list na podlagi osebnih okoliscin v katerih zivis...ne rabis bit kaznovan za to.