fejk policist

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Policija vodi evidenco ovadenih oseb. Pa se ene 20 drugih. Sej on bo dobil potrdilo o nekaznovanosti. Sam pri dolocenih stvareh se bo pa zataknilo...npr pri kaki resni preverki za dostop do tajnih podatkov itd...

Btw policija ti lahko zavrne orozni list na podlagi osebnih okoliscin v katerih zivis...ne rabis bit kaznovan za to.

hehe ja tu se pa strinjam :D oroznega lista itaq nebi ze prej dobil iz osebnih okoliščin :D tak da ni na slabsem hahah

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če veš da so dokazi taki da boš obsojen (ker je vidno z aviona da si kriv) potem najboljš da priznaš krivdo. če pa so dokazi trhli (ali jih ni) in imaš ti trdnejše pa valda ne boš priznal krivde...
No, to pa je že druga pesem.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
ja kaj pa misliš da je apači priznal zato ker ni bilo dokazov? valda če so dokazi priznaj... ker veš da drugače se boš vlekel po sodišču X let, na koncu bo višja kazen.

sam hepan misli da nedolžni priznavajo krivdo;)

itak pa na dobu so vsi nedolžni vsem so podtaknili...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Obstaja se moznost, da so ga stari, rdeci, udbasticni policaji z zvijanje roke prisilili, da podpise.
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
dobra da go ga zahklali, me pa bolj zanima kako naj navadna raja ve oz preveri če ga drka pravi ali fejk policist?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Ja zakaj pa ne...vedno preverijo - sej je logicno da je nam v interesu da se nam ne pojavljajo taki "prostovoljci"...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
dobra da go ga zahklali, me pa bolj zanima kako naj navadna raja ve oz preveri če ga drka pravi ali fejk policist?

Naj ti pove ime in priimek in številko izkaznice.

AFAIK je to dolžan storiti vsak policist ob zahtevi, Apollo popravi me, če se motim.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
sam v MB je očitno popularno fejkanje... hmm... apači... zdej pa še tale...

Mogoče je bil bivši miličnik Kangler.