Fak off ljudje....

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Za popizdit...
Dones sva s kolegom nekaj delala... on gaaa malo spije... in nazaj pred dvem uram odrine proti svoji stanki , da bi prodal nekaj m3 opaža.

na lokalni črpalki ustavi da bi kupil cigarete venda je nekoliko s svojim traktorjem čudno parkiral-----kar je izvalo doslej neznanega pacienta tako da je šel do njega in udaril v glavo---------moj komarat na tla padel in se zelo udaril v glavo-nezavest

me kličejo -se kličemo--dec v ***** -rešilec-zdaj je v ljubljani travma b

Storilec do zdaj nezna--------domačini se poznamo v piko---------clio-stare izvedbe-siv ----naj bi bil zelo visok človek..........policija ugotavlja kdo bi bil---

Kdor je to naredil in spizdil---------sesul ga bomo do konca------prrasca

Kdor dela v bolnici ljubljana-----njegovo ime je ... (zaradi budal kot gatto sem izbrisal njegovo ime)

Nj gre vse v tri p. m.

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
bi ga pa rešil, junak..pa da pišeš njegovo ime- stupido--------------
bonk.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Bi bilo zanimivo slisati se drugo stran. Ker sam imam s pijanimi rednecki, na traktorju toliko huje, slabe izkusnje.
smirk-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.495
7.675
113
Ja saj vprasanje kdo je koga prvi itd, brez veze komentirat glede na to da poznamo zgodbo samo iz ene strani

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Za popizdit...
Dones sva s kolegom nekaj delala... on gaaa malo spije... in nazaj pred dvem uram odrine proti svoji stanki , da bi prodal nekaj m3 opaža.

na lokalni črpalki ustavi da bi kupil cigarete venda je nekoliko s svojim traktorjem čudno parkiral-----kar je izvalo doslej neznanega pacienta tako da je šel do njega in udaril v glavo---------moj komarat na tla padel in se zelo udaril v glavo-nezavest

me kličejo -se kličemo--dec v ***** -rešilec-zdaj je v ljubljani travma b

Storilec do zdaj nezna--------domačini se poznamo v piko---------clio-stare izvedbe-siv ----naj bi bil zelo visok človek..........policija ugotavlja kdo bi bil---

Kdor je to naredil in spizdil---------sesul ga bomo do konca------prrasca

Kdor dela v bolnici ljubljana-----njegovo ime je ... (zaradi budal kot gatto sem izbrisal njegovo ime)

Nj gre vse v tri p. m.

Če je tak kot ti na forumu....

Ga BOSTE SESUL.....

On je bil sam. Vi "kulturneži" se BOSTE spravili nanj....

stupid-1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK

ha-bilo je tako---

Pride moj komarat na črpalko-zelo majhna črpalka -in parkira svoj traktor malo postrani (kasneje jaz videl na lastne oči)-in po izjavah črpaljkarja začne tisti bodoče pretepena oseba (ni domačin) nekaj cvilit kako parkira-moj kolega mu odvrne naj se ne jebe brez veze in gre v poslopje čike kupit------un za njemu, vendar brez besed------------gre kolega ven-un tudi ven-nato se po izjavah črpaljkarja sliši glasno vpitje-----------črpalkar ven-----------komarat na tleh-----clio star model sivi, pa ******.-

Žal mi je za komarata ker je bil sam----vendar bo zob za zob-litijski polcaji so tudi naši komarati-tako da ne bo problem.,.,..

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
In zakaj to sedaj razlagaš po netu?
Poište frajerja, ga prefukajte, zažgite klijota, porinte vse skup v Savo in čao miki.
Ne vem, zakaj je treba po netu zganjat halo. S tem boš dosegel samo to, da vas bodo dobli.
bonk.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.308
9.927
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:

ha-bilo je tako---

Pride moj komarat na črpalko-zelo majhna črpalka -in parkira svoj traktor malo postrani (kasneje jaz videl na lastne oči)-in po izjavah črpaljkarja začne tisti bodoče pretepena oseba (ni domačin) nekaj cvilit kako parkira-moj kolega mu odvrne naj se ne jebe brez veze in gre v poslopje čike kupit------un za njemu, vendar brez besed------------gre kolega ven-un tudi ven-nato se po izjavah črpaljkarja sliši glasno vpitje-----------črpalkar ven-----------komarat na tleh-----clio star model sivi, pa ******.-

Žal mi je za komarata ker je bil sam----vendar bo zob za zob-litijski polcaji so tudi naši komarati-tako da ne bo problem.,.,..
Torej nekaj je bilo, ga ni užgal iz lepega mira.
Ja, bi bilo fajn slišat drugo zgodbo.

Nauk zgodbe: ne parkiraj počez, če nočeš prenočit v kliničnem.
grin1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.308
9.927
113
Citat:
Uporabnik smt pravi:On je bil sam. Vi "kulturneži" se BOSTE spravili nanj....

stupid-1.gif
Sam res. Me spominja na tiste čefurčke u Fudžinama. Dokler je bil sam je bil tih ko miš, ko jih je bilo nekaj okrog se je pa začel ''pogum''
grin1.gif
.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ksz

kamarat je bil tok nasekan, da je ratal tla ma rad.
neznani bodoči pretepeni je lepo vprašal, model, a ti ne znaš parkirat..uni je bil glasen. ta revež ni ocenil, da pred njim stoji na pol invalidna oseba in ga je udaril rahlo premočno. tla ma rad je seveda padel. pijanci padajo že na močnejšo sapico.

revez se ustrasi, kolektivnega obračuna in zbezi. zdej, ker so mahonijo tvoji frendi, ga boste našli. not. ker ce akrkol pisnejo, bodo kršili te in one člene (mahoni katere) in nekdo bo naredil afero. to alter zna.

zdej pa..ce je tla ma rad pil, bi najbrz moral pihat. sej ej vozil. to bo se zanimivo, ker verjetno ni pihal. mahoni..kaj sedaj

tla ma rad ne bo tut vesel, da jo je tako odnesel. v zasavju so pred dnevi nabutal 'znanca', lezi na travmi v nezavesti ze par dni.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Na koncu bo bolelo Suzico & co. V žepu. In spet bodo vsega krivi "mahoniji". Dvomim, da so mizarji po novem tako brihtni, da znajo uporabljati Tor.