Fail sistema na celi crti

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Razkrivamo ime morilca policista Damirja Golobiča

Bastian Ifrin

(Verjetno je pravilno Ifrim)

Ime se prebere Hans Franzl III.

Vsi po vrsti ste res neki tepci in ksenofobi
bonk.gif
Če pa guglate priimek Ifrim, ga pa dobite v zvezi z vse prej kot muslimanskimi imeni.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.817
2.609
113
Lepo je, ko se pogovor umiri. Še zmerom je razburkan ampak umirjen.
Na začetki se pač ni bilo mogoče brzadat. Tudi jaz.
Avdič je že enga zahojsal. Preveč si dovoli zaradi medijske osebnosti in VAŠE podpore. Se mi zdi, da je res kar marsikaj od staršev pokasiral. Pa ne humorja.
Debata je o dejanju nad otrokom. Taki imajo preveč potuhe in podpore. Tudi ko pridejo ven. So ena skupinska merila, ki se jih moramo držati Vsi ali pa je posledica kruta. In on se jih ni. In sedaj naj ga humano opomnimo. SIC.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Bejž no bejž, kaj ne poveš. Če boš to ponavljal kak mesec, boš začel še verjet.
Tak brihtn bi lahko komot na občini delal...
Jaz bi marsikje lahko delal. Ti pa ob tvoji nezmoznosti argumentacije tezko. (Ce bos se spuscal na nivo osebnih napadov, ti ne bom ostal dolzan)

13. jul 2011
2.677
626
113
očitno se je debata o umorjenem policaju preselila sem, bi še tukaj vprašal (Apollo?):
je to običajna procedura, če Hrvati zavrnejo človeka brez dokumentov, da naša policija ne sproži postopka ugotavljanja identitete? Ali je bil v tem primeru sprožen postopek, pa je bilo ugotovljeno, da ima človek ustrezne dokumente za gibanje v schengenskem območju?

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.231
216
63
Res je. Bil bi recimo slab policist - svojih nalog ne opravljam slabo in neodgovorno in v isti sapi štrajkam za večjo plačo (skrbeti za red ni osebna izbira policije, ampak njihova naloga, oz. naloga pravosodja).
Zaneslo me je, prav imaš, to ne velja za vse.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
očitno se je debata o umorjenem policaju preselila sem, bi še tukaj vprašal (Apollo?):
je to običajna procedura, če Hrvati zavrnejo človeka brez dokumentov, da naša policija ne sproži postopka ugotavljanja identitete? Ali je bil v tem primeru sprožen postopek, pa je bilo ugotovljeno, da ima človek ustrezne dokumente za gibanje v schengenskem območju?
Ne poznam konkretnih okoliscin njegovega poskusa prestopa meje. Lahko da celo ni imel dokumentov ali pa je imel recimo nemsko voznisko dovoljenje (ne vem ali z njim ne ci lahko prestopajo mejo s hrvasko).

je pa tako, da ko nasa policija ugotovi identiteto drzavljana EU ki je brez dokumentov, ga lahko kaznuje (ker nima dokumentov pri sebi) ampak tu se stvar konca. On ima pravico biti na nasem ozemlju tudi ce nima dokumentov, samo v prekrsku je.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Kopirano iz FB:

Dobu sm informacije da so mirza jakupija oz morilca otrok polomil k kanto na povsetovi. .. Pravjo da ga pripravljajo da nardi sam samomor. .. zdj so ga premestil v izolacijo ampak pazniki vsen odprejo vrata cela povsetova se poscije v flase in ga polivajo njega in po celi sobi itd... upam da ne nardi samomor ker to kar ga čaka na Dobu je vrjetn dost hujš kokr samomor! !!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.597
1.123
113
Titograd
Vprašanje kolk je to res, lahko da pač nekoga iz svete jeze malo zanaša in že verjame scenarijem v svoji glavi....... zna se mu pa zgoditi ja, da ga bo pravosodje božalo, čuza pa mu bo šele sodila.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Kopirano iz FB:

Dobu sm informacije da so mirza jakupija oz morilca otrok polomil k kanto na povsetovi. .. Pravjo da ga pripravljajo da nardi sam samomor. .. zdj so ga premestil v izolacijo ampak pazniki vsen odprejo vrata cela povsetova se poscije v flase in ga polivajo njega in po celi sobi itd... upam da ne nardi samomor ker to kar ga čaka na Dobu je vrjetn dost hujš kokr samomor! !!

Kaj pa tastaro? A bo njo tudi kdo skozi brane spustil?

Ker - če se ne bi tastara gonila, bi bila tudi punca še živa
rolleyes-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Kopirano iz FB:

Zelo dvomim, da je to res.
(žal)

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Jaz sem pa dobil informacije, da nekateri (res žal) še bolj nakladajo (recimo na FB), kot nakladači na Alterju.

Sicer pa ne bi bilo nič slabega v tem, če je napisano resnica ... kot bi rekli starejši ljudje, spodobi se in pravično je

B81

22. jul 2007
37.683
10.965
113
@smoukar, koliko je na tem resnice? Ker sem prepričan, da te gnide dejansko varujejo tam...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Dvomim, vendar je v zaporu zakon ulice. Nekatera dejstva so skrita očem pravosodnih policistov. Ker pa nismo v kozjejebških državah, ne dovolimo nasilja in nečloveškega ravnanja. Imamo zakone, ki jih je potrebno spoštovati.